امروز:
پنجشنبه - 23 اسفند - 1403
ساعت :

لیگ یک/فراز، طلسم 31 هفته‌ای را شکست

 خیبر خرم‌آباد در هفته دوازدهم لیگ یک دست به کار بزرگی زد و موفق شد با چهار گل بر تیم شکست‌ناپذیر استقلال ملاثانی غلبه کند.

 

 به گزارش "ورزش سه"، شاگردان فراز کمالوند که چند هفته ای است اوج گرفته و با برد مقابل بالانشینان جدول لیگ یک خود را به عنوان یک مدعی معرفی کرده‌اند، امروز هم در یک بازی حساس پیروزی ارزشمندی را به دست آوردند.

 

 خیبر عصر امروز در ورزشگاه تختی خرم‌آباد از استقلال ملاثانی پذیرایی کرد که یک رکورد بی نظیر داشت، رکورد 31 هفته نباختن در مسابقات لیگ دسته اول.

 این رکورد اما توسط کمالوند و شاگردانش به مقتدرانه ترین شکل ممکن شکسته شد.

 

 نماینده خرم آباد که در نیمه دوم این مسابقه با اخراج مهرداد هدایتیان ده نفره نیز شده بود، موفق شد چهار بار دروازه میهمان خود را باز کند و سه امتیاز شیرین به دست آورد.

برای خیبر در این مسابقه سینا حاتمی(دو بار)، حسین شهابی و بابا محمدی گلزنی کردند تا یک برد دلچسب برای نماینده خرم‌آباد حاصل شود.

 

شاگردان کمالوند با کسب این پیروزی ۲۱ امتیازی شدند و در جدول رده بندی صعودی قابل ملاحظه خواهند داشت.

اگرچه خیبر به رده سوم صعود کرده اما با توجه به کنار گذاشته شدن شهرخودرو از جدول مسابقات و کسر شدن امتیاز برد مقابل این تیم از فجرسپاسی و برخی تیم های دیگر نماینده خرم‌آباد با یک بازی کمتر در رده دوم و پشت سر شمس‌آذر قزوین قرار خواهد گرفت.

 

استقلال ملاثانی نیز ۲۱ امتیاز باقی ماند اما اگر بابت برد مقابل شهرخودرو از این تیم هم امتیاز کسر شود،آنها ۱۸ امتیازی می‌شوند و در جدول پایین‌تر خواهند آمد.

 

شمس آذر قزوین در حالی که با ۲ گل از ون‌پارس اصفهان پیش بود، به تساوی ۲ بر ۲ رسید.

 

فجرسپاسی با نتیجه ۲ بر یک مقابل مهمانش خوشه طلایی ساوه شکست خورد و مس شهر بابک نیز با ۲ گل از سد چادرملوی اردکان گذشت.

 

شهرداری همدان با یک گل آرمان‌گهر سیرجان را از پیش رو برداشت و سایپا با نتیجه ۳ بر یک خلیج فارس ماهشهر را شکست داد. شهرداری آستارا نیز برابر دریای بابل به تساوی بدون گل متوقف شد.

 

در آخرین دیدار نیز استقلال خوزستان با ۵ گل چوکا تالش را شکست داد.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید