نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
کارمند آبفای ماهشهر به اتهام گرفتن رشوه و ادعای نفوذ بازداشت شد.
دادستان عمومی و انقلاب دادستان بندرامام خمینی (ره) از بازداشت یکی از کارمندان شرکت آب و فاضلاب بندر ماهشهر به اتهام دریافت رشوه و ادعای نفوذ در بندر امام خمینی (ره) خبر داد.
به گزارش حبیب خبر از دادگستری کل خوزستان، "محمدرضا جعفری اصل" ۲۴ بهمن ماه گفت: با رصد اطلاعاتی و پیگیریهای انجامشده، این فرد که با ادعای نفوذ در برخی دستگاههای اجرایی اقدام به دریافت رشوه کرده بود، شناسایی و بازداشت شد.
او با تاکید بر قاطعیت دستگاه قضایی در مقابله با فساد اداری افزود: پس از تکمیل تحقیقات مقدماتی، متهم با صدور قرار قانونی روانه زندان شد و روند رسیدگی به این پرونده در دستور کار دستگاه قضایی قرار دارد.
او افزود: رصد اطلاعاتی و برخورد قاطع با متخلفان از جمله اولویتهای دستگاه قضایی است و اجازه نخواهیم داد عدهای با سوءاستفاده از موقعیت شغلی خود، به اعتماد عمومی لطمه بزنند.
ارسال نظر به عنوان مهمان