امروز:
چهارشنبه - 22 اسفند - 1403
ساعت :

بازداشت ۳۱ محکوم متواری در بهبهان فرمانده انتظامی بهبهان از بازداشت ۳۱ نفر از محکومان متواری در طرح امنیت محله محور در این شهرستان خبر داد.

 به گزارش حبیب خبر از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "منصور سیلاوی" سه‌شنبه در تشریح جزئیات این خبر ابرازکرد: در اجرای ارتقای امنیت اجتماعی، طرح امنیت محله محور با هدف دستگیری محکومان متواری و تحت تعقیب مراجع قضائی پس از هماهنگی با مرجع قضائی به مدت ۲ روز به اجرا در آمد.

 او ابراز کرد: ماموران کلانتری ۱۲ با گسترش چتر اطلاعاتی ۳۱ نفر از محکوم که جرایم بسیاری از جمله سرقت، مواد مخدر، ایجاد مزاحمت و شرارت، کلاهبرداری، نزاع و درگیری و محکومیت‌های مالی متواری بودند را شناسایی و در عملیات‌های منسجم دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان بهبهان گفت: افراد بازداشت شده پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید