امروز:
چهارشنبه - 22 اسفند - 1403
ساعت :

آفرین به ماموران گشت کلانتری ۱۱ مسجدسلیمان

فرمانده انتظامی مسجدسلیمان گفت: ماموران گشت کلانتری ۱۱ این شهرستان با حضور و اقدام به هنگام از خودکشی مرد ۲۶ ساله ای پیشگیری کردند. 

به گزارش حبیب خبر از سایت پلیس، سرهنگ "حمیدرضا بهاروند" ابراز کرد: در پی تماس مردمی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر اینکه مردی به قصد خودکشی تصمیم به پریدن از بالای پل را دارد، بلافاصله پلیس به آدرس محل مورد نظر اعزام شدند.

او افزود: با حضور به هنگام پلیس در محل، این مرد ۲۶ ساله پس از تلاش ماموران انتظامی و دعوت به آرامش از اقدام به خودکشی منصرف شد و انگیزه خود از این کار را مشکل های خانوادگی دانست.

فرمانده انتظامی شهرستان مسجدسلیمان یادآور شد: شهروندان می‌توانند برای دریافت هرگونه مشاوره در زدایش مشکل های شخصی خود با آمدن به کلانتری‌ها، از خدمات ارایه شده در این مراکز بهره‌مند شوند.

حبیب خبر: آفرین به نیروهای جان برکف انتظامی که هم ضعف های کارگزاران مان را در کشور، استان ها و شهرستان ها پوشش می دهند هم در امید آفرینی به مردم تلاشگر و نیازمند، فداکاری می کنند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

نظرات (1)

  • کریم

    چهارشنبه 10 بهمن 1403 - چهارشنبه, ژانویه 29 2025 12:49:40pm

    مظلوم ترین قشر جامعه