امروز:
پنجشنبه - 23 اسفند - 1403
ساعت :

سرمربی فولاد خوزستان در کنفرانس خبری حاضر نشد

 

انزلی- سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در کنفرانس خبری پیش از بازی مقابل ملوان بندر انزلی حاضر نشد.

 

به گزارش حبیب خبر از مهر، در ادامه رقابت‌های لیگ برتر فوتبال کشور و از هفته ششم این رقابت‌ها ساعت ۱۹ عصر فردا تیم فوتبال ملوان بندر انزلی در ورزشگاه تختی این شهر میزبان‌تیم فوتبال فولاد خوزستان است.

 

دو تیم فردا در حالی به مصاف هم‌می‌روند که جواد نکونام سرمربی تیم فولاد خوزستان در کنفرانس خبری پیش از بازی در ورزشگاه تختی انزلی حضور نیافت.

 

گفتنی است: علت حضور نیافتن سرمربی یا مربی تیم فولاد خوزستان، از سوی هیات فوتبال انزلی تمایل نداشتن نکونام به حضور در این نشست خبری اعلام شده است.

 

حبیب خبر: وقتی سرمربی فولاد  گزینه سرمربی تیم ملی ایران در جام ملت‌های ۲۰۲۳ آسیا و نیز گزینه دستیاری کی روش در جام جهانی قطر است حتمن برایش کسر شان است که در نشست خبری پیش از بازی با ملوان شرکت کند که خوش بختانه(!) حضور نیافت و اعتبار خودش را بالاتر برد!!

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید