امروز:
يكشنبه - 26 اسفند - 1403
ساعت :

 باند سارقان حرفه‌ای در اهواز منهدم شد

رییس پلیس آگاهی خوزستان از انهدام باند پنج نفره سارقان حرفه‌ای منازل در اهواز خبر داد.

سرهنگ سیروس دریکوند اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت منزل در سطح شهرستان اهواز توسط سرنشینان دو دستگاه پژو پارس و سمند سورن، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پایگاه شرق پلیس آگاهی استان خوزستان قرار گرفت.

او افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با کار اطلاعاتی هویت پنج نفر از سارقان را شناسایی و پس از انجام اقدامات فنی و پلیسی آنان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

رییس پلیس آگاهی خوزستان گفت: متهمان در تحقیقات به عمل آمده، به ۱۱ فقره سرقت منزل به صورت به عنف و عادی و زورگیری خیابانی در معابر و مناطق مختلف شهرستان اهواز معترف شدند.

سرهنگ دریکوند با اشاره به اینکه تلاش برای شناسایی مالخران و کشف اموال مسروقه ادامه دارد، گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی، برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی داده شدند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید