امروز:
چهارشنبه - 6 تير - 1403
ساعت :

 عادلی‌نژاد: انقلاب اسلامی به سلوک مرحوم شفیعی نیاز دارد

رییس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان خدا، ولایت، مردم و انقلاب اسلامی را چهار اولویت نظام فکری مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن شفیعی دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب ایشان را از امیدهای آینده نامیدند و این نشان می‌دهد که مدل و سلوکی که انقلاب اسلامی برای استمرار و آینده خود به آن نیاز دارد، سلوکی از جنس سلوک آقا سیدمحسن است.

حجت‌الاسلام والمسلمین "آیت عادلی‌نژاد" در مراسم دومین سالگرد درگذشت مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن شفیعی که شامگاه یکشنبه (۲۰ اسفندماه) در یادمان شهید علی هاشمی برگزار شد، گفت: این جلسه برای تجلیل از مقام شامخ روحانی اصیل، برخاسته از متن و مکتب تشیع و یادآوری‌کننده سلوک اهل بیت(ع) برای ما، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن شفیعی، رئیس فقید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خوزستان برگزار شده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: بعد از گذشت دو سال از این ضایعه جبران‌ناپذیر، نام و یاد، مکتب و مرام ایشان در جامعه ایمانی ما زنده است و این حضور پرشور مردمی از اقشار و اصناف مختلف نشان‌دهنده این است که این سید بزرگوار، چنان انس و الفتی با مردم گره زده بود که به این زودی‌ها گسستنی نخواهد بود.

عادلی‌نژاد با اشاره به پیام منحصر به فرد مقام معظم رهبری در این باره گفت: اگر بخواهم چهار اولویت و ویژگی که در نظام فکری آقا سیدمحسن برجسته بود و کنش و مجاهدت و رفتار او در طول این سال‌ها بر مبنای آن می‌چرخید، را نام ببرم می‌توانم به این عناصر اشاره کنم؛ اولین دغدغه‌ای که ایشان داشت، دغدغه دین، خدا و اسلام بود. کسانی که با او مأنوس بودند، هرچه به او نزدیک‌تر می‌شدند، دعوت به خود در او نمی‌دیدند، دعوت به خدا در او می‌دیدند. این مهم‌ترین عنصر در زندگی ایشان بود.

رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان ادامه داد: شاید یکی از رموز ماندگاری نام و مرام ایشان، دعوت به خدا بود؛ «مَن کانَ لِله، اللهُ کانَ لَه» و به همین دلیل خدا محبت او را در دل‌ها قرار داده بود. کسی که رابطه خود را با خداوند اصلاح کرد، خداوند نیز ارتباط او را با مردم اصلاح خواهد کرد. اولین ویژگی ایشان، دعوت به خدا بود. دغدغه دین را داشت و در مسائلی که پیش می‌آمد به دین گریزی‌ها، توجه جدی داشت.

وی افزود: دومین ویژگی ایشان، توجه به مساله ولایت بود و آن را عمیقا باور داشت. برای ولایت هزینه می‌کرد، هزینه نمی‌ساخت‌. ما گاهی اوقات سخن خود را می‌گوییم، تفسیر خود را تحمیل می‌کنیم و در آخر ارجاعی هم به سخنان مقام معظم رهبری می‌دهیم ولی ایشان در پیچیده‌ترین محیط‌ها مثل محیط دانشگاه که یک محیط نخبگانی است، دغدغه ولایت داشت و برای ولایت، منطق تولید و تبیین می‌کرد.

عادلی‌نژاد بیان کرد: سومین مساله و اولویت نظام فکری آقا سیدمحسن، مردم بودند. اگر پای صحبت‌های او می‌نشستیم می‌دیدیم، مساله مردم برای او پررنگ است. مردم برای او تنها در ایام انتخابات برجسته نمی‌شدند؛ بلکه او دائماً با مردم و در کنار مردم بود، با مردم زندگی می‌کرد، دغدغه مردم را داشت‌، مثل مردم زندگی می‌کرد و درد و رنج مردم، درد و رنج او هم بود. گاهی از دفتر، ایشان را به منزل می‌رساندیم، وقتی به کودکان کار که صحنه‌های تلخی را پشت چراغ قرمز به وجود می‌آوردند می‌رسیدیم، آقا سیدمحسن وقتی آن‌ها را می‌دید از شدت خجالت بدنش منقبض می‌شد. انگار در برابر آن‌ها تکلیف داشت. شاید کاری از دست او بر نمی‌آمد اما از دیدن رنج این نوجوانان، خجلت کمترین کاری بود که از دستش بر می‌آمد.

رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان افزود: چهارمین عنصر مهم در نظام فکری آقا سیدمحسن، انقلاب اسلامی‌ بود. کم سخنرانی از ایشان شنیده‌اید که به مناسبتی در آن به انقلاب اسلامی گریز نزند. با انقلاب اسلامی زندگی می‌کرد.

کتاب ایشان «در جست و جوی راه» را اگر نگاه کنید، دغدغه‌مندی ایشان نسبت به انقلاب اسلامی را خواهید دید. انقلاب اسلامی در نگاه ایشان یک حرکت قدسی الهی، برخاسته از متن دین، به رهبری روحانیت اصیل شیعه بود. دغدغه این سید بزرگوار، پاسداشت و حفظ انقلاب اسلامی بود.

عادلی‌نژاد بیان کرد: رهبر معظم انقلاب، ایشان را از امیدهای آینده نامیدند. برداشت من از این پیام این است که مدل و سلوکی که انقلاب اسلامی برای استمرار و آینده خود به آن نیاز دارد، سلوکی از جنس سلوک آقا سیدمحسن است. کسانی که دل در گرو انقلاب اسلامی دارند و می‌خواهند نمونه‌ عینی از آنچه رهبری به دنبال آن هستند، ببینند، می‌توانند این نمونه را در سلوک ایشان ببینند.

سه دهه با آقا سیدمحسن زندگی و کار کردم، ایشان در عین اینکه مظهر محبت و جذب حداکثری بود، آنجایی که پای اصل انقلاب اسلامی، اصل ولایت، اصل دین و جوانان به میان می‌آمد، غیرتمندانه به میدان می‌آمد و با قاطعیت، اما با منطق سخن می‌گفت.

رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان در ادامه با بیان اینکه ما به چنین مدل رفتاری نیاز داریم، گفت: امروز روحانیت و کسانی که دل در گرو انقلاب اسلامی دارند، به این سلوک نیاز دارند.

حتی کسانی که از نظر سیاسی و اعتقادی با ایشان مخالف بودند، می‌دانستند با رقیبی مواجهند که اخلاق را رعایت می‌کند. اگر امروز بداخلاقی‌ها و بدعهدی‌ها، خشونت کلام در جامعه ما گسترش پیدا کرده و تبدیل به نگرانی شده، نسخه شفابخش آن در کلام رهبر معظم انقلاب، سلوکی از جنس سلوک سیدمحسن است. آنچه ما درباره رفتار اهل بیت(ع) خواندیم در عمل ایشان دیدیم‌.

وی در پایان با اشاره به سیره حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن شفیعی در محل کار گفت: ایشان در دفتر نمی‌ماند و به دنبال کارها می‌دوید. همه ما که امروز دغدغه‌مند هستیم، باید بدانیم که این نگرانی‌ها با این جنس از سلوک و محبت و مهربانی برطرف خواهند شد. دو سال از فقدان جبران‌ناپذیر این سید بزرگوار گذشت، اما بدون اغراق می‌گویم هیچ روزی نگذشت مگر اینکه ذکر نام و خوبی ایشان در جان‌ها و بر زبان‌ها جاری شد و چه سرمایه‌ای بهتر از این.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید