امروز:
پنجشنبه - 23 اسفند - 1403
ساعت :

استاندار: مشکل های خوزستان را رسانه ها بیان کنند 

استاندار خوزستان یکی از مشکل ها را در استان مخفی بودن قراردادها برشمرد و تاکید کرد: آسیب ها و مشکل های خوزستان باید از طریق رسانه ها بیان شود.

به گزارش حبیب خبر، "علی اکبر حسینی محراب" در پنجاه و پنجمین جلسه شورای اطلاع رسانی دولت در سالن جلسات دفتر استاندار- درباره دستور جلسه تمهیدات رسانه ای درباره فراخوان های هفته پایانی شهریور، سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس و بررسی دستورالعمل تشکیل، فعالیت و ساختار شورای اطلاع رسانی شهرستانی سخن گفت.

* آسیب ها و مشکل های خوزستان از طریق رسانه ها بیان شود

استاندار خوزستان با بیان اینکه جلسه اطلاع رسانی دولت از جلسات همیشه فعال است که بسیار بر آن تاکید شده است به تشکیل شورایی متشکل از مسوولان، اصحاب رسانه، اداره فرهنگ و ارشاد و دستگاه‌های متولی اطلاع‌رسانی در شهرستان‌ها اشاره کرد و گفت: اطلاع رسانی و آگاه سازی به موقع مردم از اخبار درست و دقیق با تشکیل شورای اطلاع رسانی در شهرستان‌ها بیش از پیش محقق خواهد شد و امیدواریم که ارتباط خوبی میان مسوولان و رسانه در شهرستان‌ها ایجاد شود تا خدمت رسانی به مردم در این زمینه به نحو موثری انجام شود.

او به قدرت رسانه و لزوم شفاف سازی عملکردها و قراردادهای ادارات و دستگاه های اجرایی  اشاره کرد و افزود: یکی از مشکل ها در خوزستان مخفی بودن قراردادها است در حالی که باید رسانه ها به میدان بیایند و بسیار شفاف برای مردم بیان شود.

استاندار خوزستان خاطر نشان کرد: آسیب ها و مشکلات استان باید از طریق مطبوعات و رسانه ها بیان شود زیرا بیشترین ارتباط و تعامل را با مردم و شهروندان دارند

او با اشاره به فرا رسیدن فصل مدارس و دانشگاه‌ها و ضرورت مدیریت ترافیکی در این ایام افزود: معمولا دو و سه روز اول مدارس به دلیل شلوغی در شهر، شاهد ترافیک سنگین خواهیم بود لذا از مردم به خصوص بازاری‌ها تقاضا دارم که صبوری کرده و وقت خود را تنظیم کنند.

حسینی محراب گفت: با توجه به احتمال برخی ناهماهنگی سرویس ایاب و ذهاب مدارس در روزهای ابتدایی سال تحصیلی، توصیه می شود خانواده‌ها در این ایام برای جابجایی دانش آموزان اقدام کنند.

وی همچنین در بخش دیگری از این نشست ضمن تبریک به دانشجویان تازه وارد به دانشگاه ها بیان کرد: از تلاش همه دانش آموزان و دانشجویانی که به کسب علم‌آموزی می پردازند تا در توسعه و آبادانی کشور و استان تاثیرگذار باشند؛ قدردانی می کنم.

* ضرورت ارتقای سواد رسانه ای مدیران دستگاه های اجرایی

در ادامه معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، درباره دستورالعمل پیشنهادی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برای تشکیل، فعالیت و ساختار شورای اطلاع رسانی شهرستانی اظهار کرد: تا کنون یک ساختار تعریف شده و مشخصی در جهت اطلاع رسانی در شهرستان ها وجود نداشته که این دستورالعمل می تواند بسیاری از مشکلات را در این خصوص حل نماید.

"عبدالله افرازه شهاوند"، بر ضرورت ارتقای سواد رسانه ای مدیران دستگاه های اجرایی تاکید کرد و گفت: با برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی باید درباره بالا بردن سواد رسانه ای مدیران و روابط عمومی ها در شهرستان ها و همچنین مرکز استان فعالیت داشت.

او خاطر نشان کرد: برخی اتفاقات در شهرستان ها مانند متروپل جنبه ملی و بین المللی پیدا می کنند بنابراین شورای اطلاع رسانی آن شهرستان باید بر اخبار آن نظارت داشته باشد.

* ضرورت تقدیر از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه فعال در ایام اربعین حسینی

سپس مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، اظهار کرد: در شورای اطلاع رسانی دولت یکی از دغدغه های مهم اصحاب رسانه و متخصصان حوزه ارتباطات، توجه به روابط عمومی ها و اطلاع رسانی در سطح استان و شهرستان ها است.

"مجید منادی"، ادامه داد: ضرورت تاسیس ساختاری در حوزه سیاست گذاری و هماهنگی در امر اطلاع رسانی که دارای ضمانت اجرایی باشد در شهرستان ها احساس می شود در نتیجه دستورالعمل تشکیل، فعالیت و ساختار شورای اطلاع رسانی شهرستانی تدوین گردید.

او اضافه کرد: در شورای اطلاع رسانی شهرستان ها، فرماندار به عنوان رئیس شورا و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان به عنوان دبیر شورا در نظر گرفته شده است و چهار نفر از افراد صاحب نظر به عنوان عضو حقیقی و مابقی اعضای حقوقی هستند.

او عنوان کرد: گاهی یک ناهماهنگی در شهرستان ها در حوزه اطلاع رسانی مشکلاتی ایجاد می کند که کل استان درگیر آن می شود که با حضور این شورا مجرای اطلاع رسانی و نظارت بر  آن مشخص می شود و این مشکلات به حداقل می رسد.

منادی به ارزیابی روابط عمومی در نظام ارزیابی اشاره کرد و گفت: امسال دولت، روابط عمومی را جز ارکان اصلی دید و روابط عمومی های دستگاه های دولتی و ارتباط آن ها با افکار عمومی مورد ارزیابی قرار گرفت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان درباره تمهیدات رسانه ای در ایام پایانی شهریور ماه گفت: سال گذشته که کل کشور درگیر اغتشاشات بود، خوزستان به خاطر بعد ولایی و فرهنگی هم استانی ها، آرام ترین استان در کشور بود.

او همچنین به حضور فعال اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه در ایام اربعین اشاره کرد و افزود: اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه حضور چشمگیری در فضای اربعین حسینی و در مرز شلمچه و چذابه داشتند که لازم است در برنامه های ملی و مذهبی مورد تقدیر قرار بگیرند.

در ادامه حاضران جلسه نظرها و پیشنهادهای خود را درباره دستور جلسه به شرح ذیل بیان کردند:

* تشکیل قرارگاه جهاد تبیین در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان

* رصد و پایش فضای مجازی

* لزوم انعکاس و انتشار عملکرد دستگاه ها

* تبدیل تهدیدها به فرصت با تولید محتواهای به روز

* حمایت از رسانه های انقلابی

* ارسال پیامک های استانی در آگاه سازی مردم

* حمایت از تولید محتواهای فرهنگی

* آموزش های فرهنگی مدیران مدارس

* استفاده از برنامه شاد در آگاه سازی والدین

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید