امروز:
پنجشنبه - 13 ارديبهشت - 1403
ساعت :

صحبت چهره به چهره با اهالی و دانش‌آموزان عشایری خوزستان

اهواز- حبيب نيوز: وقتي مسوولان آموزش و پرورش عشایر خوزستان، فداكار، دلسوز و از جنس خود عشاير و مردم صادق و تلاشگر باشند؛ وقتي مدیر آموزش و پرورش عشایر خوزستان خود يكي از همين عشاير خونگرم و فداكار خوزستان است و قدر مردم را مي داند؛ چرا كه از ميان همين بزرگواران برخاسته و مسووليت گرفته و مي داند كه اين مسووليت براي خدمت به خلق خداوند است نه چيز ديگر.

وقتي كه به عملكرد اين مدير خوش نام- كه در چند سال گذشته نشان داده هدفي جز آباداني اين مرز و بوم و ارتقاي سطح آموزش و پرورش عشاير و نيز تكريم عزيزان عشاير ندارد- نگاه مي كنيم مي بينيم كه در اين راه  از هيچ كوششي دريغ نكرده و موفق بوده است.

به راستي كه بايد از او و همكاران دلسوزش انتظار داشت كه با حضور در روستاها، با والدین و دانش آموزان برای ادامه تحصیل در مراکز شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه عشایر خوزستان به گفت و گو بپردازند و چه صحنه هاي زيبايي هم خلق كردند.

آري! بايد قدر چنين مسوولان متعهد و دلسوز و بزرگوار را دانست و  آنها در راه خطيرشان ياري و مساعدت كرد. مسوولاني كه اين بيت از شعر حضرت مولانا را: "بيا تا قدر یک دیگر بدانیم/ که تا ناگه ز یک دیگر نمانیم" زندگي بخشيده اند...

***

به گزارش ایسنا، مدیر آموزش و پرورش عشایر خوزستان اظهار کرد: در سال تحصیلی جدید مهمترین برنامه و هدف آموزش و پرورش عشایر خوزستان، جلوگیری از بازمانده بودن دانش آموزان از تحصیل در مقطع تحصیلی متوسطه دوم است.

حمید قنبری ادامه داد: دیدن دانش‌آموزان مستعد و علاقه‌مند به تحصیل که به دلیل بُعد مسافت و نبود مراکز آموزشی در نزدیکی آن‌ها از تحصیل بازمانده‌اند، سسب ناراحتی هر انسانی می‌شود و به همین دلیل با پیگیری‌های لازم و دریافت کدهای تاسیس مدرسه، نسبت به رفع این مانع عظیم برای دانش‌آموزان اقدام کردیم.

قنبری در ادامه بیان کرد: با توجه به کم جمعیت بودن تعداد دانش‌آموزان روستاهای عشایری، امکان تاسیس مراکز متوسطه در تمام روستاها نیست و به همین دلیل با برنامه‌ریزی و تعیین یک نقطه جغرافیایی که به عنوان مرکزیت روستاها قرار دارد، نسبت به تاسیس مراکز شبانه‌روزی اقدام کردیم.

وی افزود: به همین منظور برای ایجاد مرکزی جهت ادامه تحصیل دختران عشایری شهرستان ایذه، مرکز شبانه‌روزی فرزانگان شهرستان ایذه در روستای جواد سعیدی این شهرستان افتتاح شد‌.

مدیر آموزش و پرورش عشایر خوزستان گفت: برای آگاهی دادن به دانش‌آموزان علاقه‌مند و خانواده‌های آن‌ها تیم بازرسی آموزش و پرورش عشایر خوزستان به منطقه اعزام شدند تا به صورت چهره به چهره با آن‌ها صحبت کنند.

وی در پایان بیان کرد: یکی از مزیت‌های تحصیل در مدارس عشایری، سهمیه داشتن دانش‌آموزان در کنکور سراسری و دانشگاه فرهنگیان است که این مورد می‌تواند نقش مهمی در محرومیت‌زدایی مناطق با توجه به بومی بودن فرهنگیان و معلمین آینده، در مناطق محروم داشته باشد.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید