امروز:
شنبه - 25 اسفند - 1403
ساعت :

عوامل قطع درختان جنگلی در پارک ملی دز دستگیر شدند

 رییس اداره پارک ملی دز گفت: ۲ نفر از عوامل قطع و ریشه کنی گیاهان و درختچه‌های جنگلی در پارک ملی دز دستگیر شدند.

رضا قپانچی‌پور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با گزارش تلفنی همیاران محیط زیست مبنی بر ریشه کنی درختچه‌های جنگلی در منطقه حفاظت شده دز توسط افراد سودجو، محیط‌بانان پاسگاه محیط بانی دز با حضور در محل و انجام تحقیقات تکمیلی موفق به شناسایی 2 نفر در این خصوص شدند.

وی‌ گفت: متخلفان پس از تکمیل مستندات برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
قپانچی پور افزود: طبق قوانین و مقررات محیط زیست هرگونه بهره برداری از طبیعت بدون اخذ مجوز قانونی تخلف محسوب و با متخلفان این عرصه به شدت برخورد می‌شود.

وی گفت: ماموران پاسگاه محیط بانی دز پس از انجام تحقیقات مربوطه و اخذ حکم قضایی ورود به منزل موفق به کشف درختان قطع شده در منزل یکی از اهالی روستاهای حاشیه منطقه حفاظت شده دز شدند.

رییس اداره پارک ملی دز افزود: نامبرده با تشکیل پرونده قضایی برای انجام مراحل قانونی به دادگاه شهرستان دزفول تحویل داده شد.

پارک ملی دز زیستگاه گونه‌های مختلف جانوری به ویژه گوزن زرد ایرانی است. 
این پارک در طول ۱۵۰ کیلومتر از مسیر رودخانه دز امتداد داشته و از آن به عنوان تنها باقی مانده جنگل های گرمسیری جهان نام برده می‌شود.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید