امروز:
جمعه - 24 اسفند - 1403
ساعت :

حوادث - ساسی مانکن

دادسرای ارشاد تهران ضمن اعلام برخورد با گروه سازنده موزیک‌ویدئوهای مستهجن مرتبط با خواننده خارج‌نشین، از اقدام قانونی برای پیگرد قضائی این خواننده در مراجع بین‌المللی خبر داد.

به گزارش حبیب خبر به نقل از تسنیم، دادسرای ارشاد تهران از برخورد با باند سازنده موزیک ویدئوهای مستهجن و نزدیک به سایت‌های قمار و شرط‌بندی ساسی خبر داده است.

دادسرای ارشاد تهران همچنین اعلام کرد: «در پی وصول گزارش‌های متعدد مبنی بر اظهار نگرانی گسترده مردم درباره انتشار ویدئویی سخیف و هنجارشکن از سوی یک خواننده خارج‌نشین، این مرجع قضایی متعهد می‌شود در صورت انتشار موزیک‌ویدئوی کامل ساسان حیدری ملقب به ساسی، ضمن اقدام قانونی برای پیگرد قضایی نامبرده در مراجع بین‌المللی، برخورد با همکاران، کمک‌کنندگان و ارسال‌کنندگان دابسمش به این فرد در داخل کشور نیز به اتهام تشویش اذهان عمومی، کمک به اشاعه فحشا، ترویج بی‌بندوباری و کمک به در معرض آسیب قرار دادن کودکان و نوجوانان، در دستور کار قرار گیرد.»

در ادامه این اطلاعیه آمده است: «دادسرای ارشاد به مردم شریف و نگران ایران اطمینان خاطر می‌دهد بنا بر رسالت قانونی خود در صیانت از آرامش روانی و امنیت اخلاقی آنها از هیچ اقدام و تلاشی فروگذار نکند.»

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید