نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
آتشسوزی در یک ساختمان متروکه در خیابان فردوسی خرمشهر باعث مصدومیت سه نفر شد.
مسوول روابط عمومی آتش نشانی شهرداری خرمشهر یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت:آتشسوزی در یک ملک تجاری ۲ طبقه مخروبه واقع در خیابان فردوسی ساعت ۱۳.۴۵ دقیقه توسط شهروندان به سامانه ۱۲۵سازمان آتش نشانی خرمشهر اطلاع داده شد که سه خودرو آتشنشانی به محل اعزام شدند.
میلاد جعفری افزود: محل حادثه مغازه مخروبه ۲ طبقه ای بود که توسط عدهای از متکدیان به محلی برای زندگی و جمعآوری ضایعات تبدیل شده بود.
وی گفت: در این حادثه یک زن و سه مرد در میان آتش گرفتار شدند که قبل از رسیدن ماموران آتش نشانی و در همان لحظات اولیه حادثه زن گرفتار در حلقه آتش خود را از طبقه فوقانی به پایین انداخت و مصدوم شد.
جعفری گفت:مصدومان این حادثه شامل یک زن و ۲ مرد به بیمارستان خرمشهر منتقل شدند و علت آتشسوزی نیز توسط آتشنشانی در حال بررسی است.
جعفری گفت: ماموران آتش نشانی در همان بدو ورود کنترل اوضاع را به دست گرفته و آتش را اطفا کردند و افراد مصدوم نیز توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شد.
ارسال نظر به عنوان مهمان