امروز:
يكشنبه - 26 اسفند - 1403
ساعت :

دادستان خوزستان اعلام کرد: با تأییدیه دامپزشکی، مشکلی برای کشتار دام در اهواز وجود ندارد

به گزارش حبیب خبر از روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی خوزستان، در بازدید دادستان اهواز، معاون عمرانی استانداری خوزستان، رییس اداره دامپزشکی اهواز و شهردار کلان شهر اهواز- که روز جمعه ۲۸ امرداد ماه جاری از وضعیت کشتارگاه مکانیزه دام اهواز صورت گرفت- ضمن پلمب واحد تولیدی آلایش دامی، اعلام  شد: گوشت قرمز استحصالی دام با نظارت کامل  دامپزشکی استان صورت می‌گیرد.

در این بازدید دادستان عمومی و انقلاب خوزستان بیان کرد: طبق بازدید به عمل آمده از کشتارگاه صنعتی اهواز در قسمت کشتار دام، مشکل خیل کمی داشت که از این حیث با تأییدیه دامپزشکی مشکلی برای کشتار دام وجود ندارد.

صادق جعفری چگینی این اطمینان را به شهروندان داد که با نظارت دامپزشکی، مردم در حوزه کشتار و عرضه گوشت هیچ گونه نگرانی نداشته باشند.

وی تأکید کرد: آلایش‌های دامی باید با رعایت مسایل بهداشتی از طریق شهرستان‌های همجوار به اهواز منتقل شود تا مشکل کشتارگاه در آینده به نحو مطلوبی برطرف شود.

چگینی تصریح کرد: درباره تخلفات بهداشتی نیز در گذشته تذکرهای لازم داده شده بود اما نکته اصلی که در چند روز گذشته مطرح شده نیز بحث صیانت از سلامت شهروندان و تأمین گوشت در شهرستان را مدنظر داریم و در مجموع تصمیم گرفته شد تا واحد مربوط تا رفع مشکل پلمب شود.

* گوشت مصرفی مردم مشکل بهداشتی ندارد

رییس دامپزشکی اهواز در بازدید از کشتارگاه مکانیزه اهواز نیز اظهار کرد: با توجه سیاست‌های اجرایی سازمان دامپزشکی کشور و مطابق آن دامپزشکی خوزستان، نظارت بر روند خط کشتار صورت می‌پذیرد و گوشت قرمز استحصالی که برای مصرف به دست مردم می‌رسد، فاقد هرگونه مشکل بهداشتی است.

رضا حفیظی گفت: در ماه‌های قبل، تخلفات دیده شده، به مراجع قضایی ارایه و منجر بهتشکیل پرونده شد که برخی از تخلفات همان موقع رفع شد و اخیرا با توجه به بازرسی‌های بیشتر مواردی مشاهده شده که با ورود دادستان درباره آلایش‌های خوراکی و رأی دادستان در این باره، مراکز تا رفع نواقص کامل مسایل غیربهداشتی پلمب شد و ان‌شاءالله بعد از رفع نواقص و بازرسی مجدد توسط مراجع، مراکز بازگشایی می‌شود.

او مجدد این اطمینان خاطر را داد که تولید گوشت بهداشتی تحت نظارت‌های دامپزشکی از سیاست‌های دامپزشکی استان است و در حال حاضر خوش بختانه هیچ‌گونه مشکل خاصی در گوشت استحصالی و مصرفی شهروندان نیست.

* سلامت مردم برای حاکمیت اهمیت ویژه‌ای دارد

در ادامه شهردار کلانشهر اهواز بیان کرد: بر اساس بازدید میدانی و کارشناسی صورت گرفته از کشتارگاه مکانیزه شهر اهواز به دستور دادستان بخش فرآوری آلایش دام پلمب و بهره‌بردار موظف شد تا در مدت کوتاهی نسبت به رفع آنها اقدام کند.

رضا امینی ادامه داد: سلامت مردم برای حاکمیت اهمیت ویژه‌ای دارد و این تضمین به آنها داده می‌شود که کشتار و نگهداری گوشت با نظارت کارشناسان دامپزشکی در سردخانه‌ها مورد تأیید دستگاه نظارتی و دامپزشکی است.

* وضعیت کشتار دام و نگهداری گوشت‌ها نگران‌کننده نیست

معاون عمرانی استانداری خوزستان نیز در بازدید از کشتارگاه اهواز اظهار کرد: اهواز کلان شهری است که کشتارگاه کاملا مکانیزه و صنعتی در آن محرز است و در حال حاضر ایرادهایی به وضع موجود دیده شده که با نظر مجموعه دامپزشکی و محیط زیست از آن بازدید کردیم.

محمد خانچی گفت: هم‌اکنون در شهرستان باوی یک کشتارگاه صنعتی در حال ساخت است که به زودی در مدار فعالیت قرار می‌گیرد.

وی تأکید کرد: مردم بدانند با توجه به نظری که مجموعه بهداشت و دامپزشکی استان داشتند، وضعیت نگهداری گوشت‌ها و کشتاری که انجام می شود، نگران‌کننده نیست.

معاون عمرانی استانداری خوزستان توضیح داد: اگرچه در بخش‌های محیطی کشتارگاه ایرادهایی وجود داشت اما با دستور مقام قضایی امروز پلمب می‌شود و ظرف یک هفته باید رفع نقص شود.

خانچی با بیان اینکه همه جوانب دیده شده تا در این مدت خللی در وضعیت بازار به وجود نیاید و باعث نگرانی نشود، گفت: ان‌شاالله به زودی ایرادها رفع و در بازدید دو هفته آینده تحول خوبی را شاهد خواهیم بود.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید