آمار

امروز:
سه شنبه - 14 تير - 1401
ساعت :

ورزش

گوناگون

زیره

عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: زیره سیاه اشتهاآور و مدر است. مصرف آن برای درمان نفخ معده و ناراحتی‌های گوارشی مفید است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر طیبه شاهی با اشاره به این‌که زیره سیاه را با نام‌ زیره سیاه ایرانی (کرمانی) نیز می‌شناسند، گفت: اسانس زیره به‌وسیله تقطیر با آب حاصل می‌شود.

 

 وی با اشاره به این‌که بذرهای زیره سیاه حاوی ۵/۳ تا ۹ درصد اسانس هستند، بیان کرد: عمده‌ترین ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس زیره سیاه عبارت‌اند از پ-سیمن، کومین آلدهید، گاماترپینن، آلفاپینن، بتاپینن، آلفا ترپینن و لیمونن.

 

عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: زیره اشتهاآور و مدر است. مصرف آن برای درمان نفخ معده و ناراحتی‌های گوارشی مفید است.

زیره سیاه شیرافزا بوده و در صنایع غذایی به‌عنوان چاشنی و طعم‌دهنده غذا و نوشیدنی‌ها کاربرد دارد.

 

وی در مورد نکات احتیاطی مصرف زیره سیاه گفت: مصرف زیاد زیره سیاه می‌تواند فعالیت‌های غده تیروئید را محدود کند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید