امروز:
يكشنبه - 26 اسفند - 1403
ساعت :

دادستان مرکز استان لرستان ادعای فوت یک زندانی در زندان خرم‌آباد را به دلیل شکنجه رد کرد.

به گزارش حبیب خبر به نقل از ایسنا، داریوش شاهون‌وند گفت: فرهاد وثوقی به اتهام قتل عمد از طریق بازپرس شهرستان دلفان استان لرستان تحت پیگرد قضایی قرار گرفت و به زندان معرفی شد. به گفته چند نفر از زندانیان و ماموران بند، وی با دو سه نفر در زندان درگیر شده و ضربه خورده بود و بررسی‌های اولیه پزشکی نشان می‌دهد احتمال وقوع مصرف مواد افیونی هم وجود دارد که البته این موضوع نیز درحال بررسی است.

دادستان خرم‌آباد افزود: پرونده فرهاد وثوقی تحت عنوان فوت مشکوک به قتل در دستور کار قرار گرفت و طبق تحقیقات انجام‌شده هویت افرادی که این زندانی با آن‌ها درگیر شده محرز و تحقیقات بازپرس در حال انجام است. پزشکی قانونی با حضور خانواده این فرد کالبدشکافی را انجام داد که تا چند روز آتی پس از تکمیل نتیجه کالبدشکافی، علت اصلی مرگ اطلاع‌رسانی می‌شود.

شاهون‌وند در پایان گفت: چنانچه پس از مشخص شدن علت مرگ معلوم شود فرد یا افرادی در فوت این زندانی مقصر بودند، بدون هیچ‌گونه مماشات با آن‌ها برخورد خواهد شد و دستگاه قضایی در اجرای عدالت قاطع است.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید