نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
با کسب اجازه از حرمت ارزشی قلم، می خواهم مطلبی با ادبیات کوچه بازاری بنویسم شاید کسانی که خود را مالک و مدعی و وارث و دلسوز و عالی مقام و کسوتدار ورزش و فوتبال قلمداد می کنند با خواندن این مطلب به خود آیند و در فضای این ورزش نکبتی، و فوتبال نکبت تر، نگاهی مثبت و همه جانبه نسبت به بزرگان و پیشکسوتان واقعی داشته باشند.
می خواهم بنویسم: اهالی محترم فوتبال خوزستان! شما که کانون دار و پرچمدار حمایت از کسوت ورزش هستید و مرتب در محافل و مجامع ورزشی، دم از بودن و درک و تخصص و شناخت سر می دهید و شما عالی مقامان جلوس کرده بر کرسی های مدیریتی ورزش و فوتبال، آیا نام "هوشنگ پور قائد" به گوش تان خورده است؟
آیا هوشنگ پور قائد را می شناسید؟
همان بازیکن مطرح فوتبال خوزستان که روزگاری با پیراهن شاهین هفتکل و بعد ازآن شاهین و شهباز و نورد اهواز و منتخب خوزستان، برای فوتبال این سرزمین افتخار افرینی کرد و هواداران فوتبال را در ورزشگاه های خوزستان و کشور به وجد می آورد. آیا می دانید هوشنگ پور قائد هم پیشکسوت این ورزش و این فوتبال است؟
یا این که نامش درلیست پیشکسوتان نیست؟!
آیا خبر دارید هوشنگ پور قائد مدت هاست به علت بیماری در بیمارستان گلستان اهواز بستری است؟ آیا کسی از عالی مقامان ورزش و فوتبال یا پیشکسوتان ورزش خوزستان سراغی از این بزرگ مرد بی ادعای فوتبال و کسوتداری ورزش گرفته است؟ به راستی این بی خبری ها و نادیده گرفتن ها، تا کی باید ادامه داشته باشد؟
اقایان! هوشنگ پور قائد از شما انتظار مساعدت مالی وتامین هزینههای درمانش را ندارد؛ هرچند اگر هم گامی در این زمینه برداشته شود وظیفه ورزش وفوتبال است. اما تنها انتظار هوشنگ پور قائد حفظ حرمتش به عنوان یک پیشکسوت فوتبال و ورزش و عیادت از اوست.
قلم ورزش این را نوشت شاید کسی بخواند و در گوش بلند مرتبان ورزش و فوتبال نجوا کند که قدر پیشکسوتان زنده ورزش را تا هستند باید دانست و عیادت از آنان هم واجب است و هم ثواب دارد.
آز خدای سبحان، برای هوشنگ پور قائد پیشکسوت ارزنده فوتبال خورستان آرزوی سلامتی و شفای عاجل مسالت داریم.
✍ سید مهدی ابوس
ارسال نظر به عنوان مهمان