امروز:
پنجشنبه - 23 اسفند - 1403
ساعت :

نخستین جشنواره رسانه‌ای «طنین» آغاز شد

مسوول بانوان سازمان بسیج رسانه خوزستان گفت: رویداد رسانه‌ای "طنین" با مهلت ٢۴ ساعته است که با هدف تولید محتوا و جریان سازی رسانه‌ای در حوزه بانوان و در کنار برگزاری سومین جشنواره رسانه‌ای بانوان حریم رسالت برگزار می شود.

به گزارش حبیب خبر، "ایراندخت کاشانی" در گفت و گو با ایسنا، ابراز کرد: محورهای این رویداد شامل روایت زندگی بانوان موفق ایرانی، واقعیت زندگی زن در کشورهای غربی، روایت پیشرفت زنان در انقلاب اسلامی، نقش زن در تحکیم بنیاد خانواده، چالش جمعیت، سبک زندگی ایرانی اسلامی و حیا و پوشش زن در سلامت جامعه است.

مدیر اجرایی این رویداد قالب‌های جشنواره را عکس، گزارش تحقیقی و تحلیلی، گزارش خبری، مصاحبه، تیتر، کلیپ و گزارش، ویدیویی، موشن گرافی، اینفوگرافی، پادکست و مستند اعلام کرد.

او بیان کرد: حجم و تعداد انتشار، تعداد بازدید، تعداد اشتراک‌گذاری محتوا، میزان بازخورد و عکس‌العمل مخاطب (پیامد) شاخص‌های ارزیابی آثار خواهد بود.

کاشانی افزود: نخستین رویداد رسانه‌ای بانوان «طنین» در استان امروز به صورت میدانی و کارگاهی برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان می توانند تولید محتوای خود را در محورهای اعلام شده در نشانی www.harimeresalat.com  بارگذاری کنند.

او ادامه داد: این رویداد رسانه‌ای، با سخنرانی کارشناسان حوزه زنان و خانواده در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی سپاه حضرت ولی عصر(عج) برگزار می‌شود.

کاشانی گفت: در این رویداد ۳۰ تیمِ سه تا پنج نفره آراسته به نام شهدای گرانقدر رسانه از بانوان فعال رسانه، فعال اجتماعی و فضای مجازی استان برای تولید محتوای رسانه‌ای در قالب‌های مشخص شده در برنامه حضور دارند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید