امروز:
پنجشنبه - 23 اسفند - 1403
ساعت :

رونمایی از آگهی جشنواره روایت هنری گردشگری مقاومت

آگهی نخستین جشنواره روایت هنری گردشگری مقاومت در یادمان شهید علی هاشمی رونمایی شد.

به گزارش حبیب خبر، پوستر اين جشنواره هنری در آیینی با حضور فرمانده سپاه حضرت ولیعصر خوزستان، فرمانده قرارگاه بهداری رزمی جنوب، مدیر مرکز استانی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آجا در جنوب غرب، فرمانده بهداشت و درمان جنوب غرب نزاجا، مدیران کل فرهنگ و بنیاد شهید خوزستان، خانواده شهید علی هاشمی و شماری از هنرمندان رونمایی شد.

به گفته دبیر جشنواره، اين رویداد برای شناخت بهتر گردشگران از مكان رويدادهاي باقي مانده از دفاع مقدس با موضوع كادر درمان و بيمارستان های صحرايي برگزار می‌شود.

 "نعیمه سمیری" در این باره گفت: با توجه به اهميت گردشگري مقاومت و لزوم برجسته سازي اين مفهوم در صنعت گردشگری مرتبط با تاريخ مقاومت و آگاهي سازي گردشگران با موضوعات اجتماعی و تاريخی و پتانسيل های باقی مانده از دفاع مقدس این جشنواره برای نخستین بار در خوزستان برگزار خواهد شد.

او گفت: هنرمندان، عكاسان، مستندسازان، روايت نويسان و هنرمندان حوزه موشن گرافی می توانند با شرکت در این جشنواره هنری با زبان هنر به موضوع بيمارستان صحرايی كه در دوران دفاع مقدس نقش حياتی در درمان و نجات جان رزمندگان داشته، بپردازند‌‌ و روايت گر قصه حماسی منجيان سلامت در دوران دفاع مقدس باشند.

این جشنواره‌ با مشارکت مركز رشد هسته های مردمی حوزه هنری خوزستان برگزار خواهد شد.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید