امروز:
شنبه - 15 ارديبهشت - 1403
ساعت :

 
 
قصه‌ی غیزانیه در اهواز رونمایی شد
 
 
 

 کتاب قصه غیزانیه به قلم جمعی از نویسندگان و مقدمه فریبا حیدرپور همزمان با نمایشگاه مجازی کتاب تهران در اهواز رونمایی شد.

 

 به گزارش حبیب خبر از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، سید علی کاشفی خوانساری یکی از نویسندگان کتاب «قصه غیزانیه» در نشست مجازی رونمایی این کتاب از سلسله برنامه‌های جنبی نمایشگاه کتاب تهران به میزبانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی‌خوزستان، گفت: داستان کتاب این گونه شکل گرفت که چندی پیش «عبدالقادر بلوچ» یکی از مروجان سیستان و بلوچستان تماس گرفتند برای تجهیز کتابخانه "وشنام دری" نیاز به کتاب دارند. برای کمک به کتابخانه فراخوان دریافت داستان نوجوان برای اهدا به کتابخانه را در کانال شهرزاد قرار دادم.

 

او افزود: از طریق این فراخوان تعداد زیادی داستان به دست ما رسید که نویسندگان حق تالیف‌شأن را به تجهیز کتابخانه اختصاص دادند. تعداد آثار رسیده از حجمی که برای داستان وشنام دری در نظر گرفته شده بود، بیشتر شد تا اینکه آقای «سیدآبادی» پیشنهاد کتاب دوم را از خوزستان توسط مروج کتابخوانی خانم «فریبا حیدرپور» دادند و بدین ترتیب کتاب قصه غیزانیه ویژه کتابخانه شهدای غیزانیه منتشر شد.

 

کاشفی با توضیح اینکه داستان کمک خیرخواهانه برای تجهیز کتابخانه‌های مناطق کم برخوردار ادامه دارد، تصریح کرد: فراخوان خیریه میان نویسنده‌ها می‌چرخد و همچنان قصه‌های جدیدی به دست ما می‌رسد. هم‌اکنون سومین مجموعه با عنوان « کوه سرخ » برای خراسان رضوی مراحل انتشار را پشت سر می‌گذارد.

 

او ادامه داد: اگرچه داستان غیزانیه از لحاظ گردآوری دوم بود اما توانست به عنوان اولین مجموعه توسط انتشارات آرون منتشر شود. داستان وشنام دری هنوز منتشر نشده و امید آن می‌رود که در دهه فجر منتشر شود. در کتاب قصه غیزانیه مخاطب با خرید یک کتاب داستان‌هایی متعدد از تالیفی، ترجمه ، بازآفرینی و نوقلم را می‌بیند.

 

نویسنده «مهمان کوچک» ابراز امیدواری کرد: با جمعیت نویسندگانی که در این نهضت تشکیل شده است امیدواریم بتوانیم گاهی یک داستان را با نام یک منطقه آماده کرده و توسط یکی از ناشران منتشر کنیم.

 

احمد اکبرپور یکی از نویسندگان قصه‌ی غیزانیه در این نشست گفت: این نهضتی که برای حمایت از کتابخانه‌ها در مناطق کم برخوردار و روستاها از طریق نویسندگان شکل گرفته، خلاقیت جالبی است که باید به طراحان این نهضت تبریک گفت.

 

او افزود: ایجاد این حلقه خیرخواهانه در عین خلاقیت یک حرکت دو بر سود است به دلیل اینکه منفعت نویسنده نیز در آن دیده شده است. کتاب نویسندگان در برخی از مناطق و روستاهای کشور که دسترسی به کتاب ندارند،توزیع نمی‌شود، اما با ادامه این حرکت، کتاب نویسندگان در جای جای کشور دیده خواهد شد.

 

مولف شب به خیر فرمانده اظهار کرد: نویسندگان نیز از طریق شبکه‌های مجازی خودشان می‌توانند کتاب‌ها را تبلیغ کنند اما حمایت ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها با خرید از ناشر در قالب طرح‌های حمایتی می‌تواند راهگشای این مسیر باشد. 

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید