نظرات
- اولین نظر را شما بدهید

کارگزاران کشاورزی در بازدید از مزارع خسارتدیده اندیمشک ابراز کردند: صندوق بیمه بانک کشاورزی همچون گذشته در کنار کشاورزان خسارت دیده خواهد بود.
به گزارش حبیب خبر، مدیر شعب بانک کشاورزی خوزستان، قائم مقام صندوق بیمه بانک کشاورزی و رییس کمیسیون کشاورزی مجلس از مزارع خسارتدیده اندیمشک بازدید کردند.
در پی بارندگیهای شدید و بارش تگرگ در روزهای اخیر، بخشهایی از اراضی کشاورزی شهرستان اندیمشک دچار خسارت جدی شد. به همین منظور "جهانپور معماریان"، مدیر شعب بانک کشاورزی خوزستان به همراه عسکری رییس کمیسیون کشاورزی مجلس، باباخانی قایم مقام صندوق بیمه بانک کشاورزی، قلاوند نماینده شهرستان اندیمشک در مجلس و مدیران، کارشناسان و مقامات محلی با حضور در مناطق آسیبدیده، از نزدیک وضعیت مزارع خسارتدیده را بررسی کردند.
در این بازدید- که با حضور شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، کارشناسان بانک کشاورزی و مسوولان محلی انجام شد، میزان آسیب واردشده به مزارع گندم، جو، کلزا و فرآورده های باغی مورد ارزیابی قرار گرفت.
"جهانپور معماریان" مدیر شعب بانک کشاورزی خوزستان در جریان این بازدید تأکید کرد: بانک کشاورزی همچون گذشته در کنار کشاورزان خواهد بود و تمهیداتی برای جبران خسارات، پرداخت بیمه به بیمه گذاران و آسان شدن پرداخت تسهیلات حمایتی در نظر گرفته میشود.
همچنین قائم مقام صندوق بیمه بانک کشاورزی با قدردانی از تلاش کشاورزان منطقه، گفت: صندوق بیمه بانک کشاورزی در کنار کشاورزان خسارت دیده از حوادث قهری است.
" باباخانی" افزود: گزارش درست خسارات برای گرفتن تصمیم های حمایتی در سطح ملی تهیه و همچون همیشه کشاورزان شاهد حمایت بانک کشاورزی خواهند بود.
هدف از این بازدید، بررسی میدانی شرایط، هماهنگی برای کارهای آنی، و برنامهریزی برای کاهش آثار اقتصادی خسارات وارده بر کشاورزان است.
ارسال نظر به عنوان مهمان