امروز:
چهارشنبه - 19 ارديبهشت - 1403
ساعت :

اهواز- حبیب نیوز: استاندار خوزستان در حالی از کند بودن روند پرداخت خسارت های کشاورزان آسیب دیده از سیلاب اخیر انتقاد کرده و گفته است:"در این زمینه قرار است موضوع را به دولت و ستاد بازسازی کشور اعلام کنیم تا روند با سرعت بیش تری پیش برود." که این کند بودن مربوط به امروز و دیروز نیست!
 
البته اگر چه از قدیم درباره  دیر و زود دارد وسوخت و سوز زیاد گفته اند و برای مثال: جناب اژه ای در 15 مهر ماه 97 گفته بود:"برخورد با احمدی نژاد دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد" ولی موضوع رییس جمهوری سابق به خبر فعلی ما ربطی ندارد و نمی دانیم چه گونه سوخت و سوز ایشان که هنوز صورت نگرفته و معلوم نیست صورت بگیرد یا نگیرد آمده و راه خبر ما را کج کرده است!
 
شاید هم این سیل و سیلاب سال جاری . کندی روند پرداخت خسارات به کشاورزان یک جورایی به رییس جمهوری سابق ربط داشته باشد! او در حالی  هر روز دارد از شهرها و روستاها بازدید می کند و برای مردم سخن می گوید که در 8 سال ریاست جمهوری اش هم این قدر با مردم دیدار نداشت و حرف نزده بود! شاید هم این پژوهشگاه قضایی، ببخشید فضایی، درگیر سخنان فضایی جناب احمدی نژاد قرار گرفته اند که روند کار پرداخت خسارت به کشاورزان بسیار کند شده است!!
 البته از آنجا که جناب استاندار:"قرار است موضوع را به دولت و ستاد بازسازی کشور اعلام کنند تا روند با سرعت بیشتری پیش برود."  نگارنده پیش نهاد می کند: جناب استاندار زیاد عزیز عجله نکنند، با توجه به این که در میان یادداشت ما جناب احمدی نژاد ورود کرده بهتر است جناب دکتر شریعتی دو سالی صبر کند تا دولت مهر و پاک دست و پا و دهان از راه برسد و امور را در دست بگیرد مطمینن روند پرداخت ها را شتاب می بخشد به شرطی که حاج محمود گرفتار دیر و زود و سوخت و سوز- که از آن سخن به میان رفت- نشود که آن وقت باید بگم بگم راه بیندازیم تا چند نفر پیدا شوند و بیایند کار مرهم گذاری روند سوخت و سوزشان را انجام دهند چه رسد به این که خود بخواهند به گرفتاری های مردم از جمله کشاورزان سیل زده خوزستانی برسد!
اصلن بگذریم و برویم سخنان استاندار خوزستان را به نقل از ایسنا خوزستان بخوانیم ببینیم چه چیزهایی گفته است که ما با را یهویی یاد احمدی نژاد انداخت!
غلامرضا شریعتی در حاشیه نشست قرارگاه بازسازی مناطق سیل زده خوزستان که روز 28 مرداد ماه در اهواز برگزار شد، با اشاره به آخرین وضعیت جبران خسارت های مناطق سیل زده استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تا کنون 3 هزار پرونده مربوط به جبران خسارت های حوزه کشاورزی پرداخت شده است اما روند این پرداخت ها بسیار کند است و اگر شرایط به همین روال پیش برود، 8 ماه زمان می برد تا همه پرونده ها پرداخت شود. وی افزود: این کند بودن روند پرداخت خسارت هاییعنی این که  بخش کشاورزی باعث می شود تا مردم خسارت های خود را با تاخیر بسیار دریافت کنند. در این زمینه تلاش خواهیم کرد تا روند پرداخت ها با سرعت بسیار خوبی انجام شود. استاندار خوزستان تصریح کرد: مشکل کند بودن روند پرداخت خسارت ها در این حوزه بحث پژوهشگاه فضایی به منظور بررسی دقیق خسارت های اعلام شده و همچنین ناهماهنگی هایی است که وجود دارد. در این زمینه قرار است تا موضوع را به دولت و ستاد بازسازی کشور اعلام کنیم تا روند با سرعت بیشتری پیش برود. شریعتی ادامه داد: امیدواریم شرایطی فراهم شود تا هرچه سریعتر و منظم تر پرونده ها به استان ابلاغ شود تا بتوانیم نسبت به پرداخت خسارت ها اقدام کنیم زیرا استان در این بخش به روز است و به محض ابلاغ خسارت کشاورزان به آن ها پرداخت می شود. وی گفت: کار ساخت و تعمیر واحدهای آسیب دیده از سیلاب آغاز شده اما فاز دوم اعتبارات ابلاغ نشده است تا بتوانیم کار بازسازی را در باقی واحدها آغاز کنیم. در این زمینه این اعتبارات از سوی بانک مرکزی به بانک های عامل کشور ابلاغ شده است و امیدواریم هرچه سریعتر به بانک های استان این اعتبارات ابلاغ شود. شریعتی بیان کرد: بنا است تا بنیاد مسکن هرچه سریعتر پرونده ها را به بانک ها ارسال کند تا بانک ها بررسی های لازم را انجام دهند و به محض واریز اعتبارات نسبت به اعطای تسهیلات به پرونده های معرفی شده اقدام شود تا زمان زیادی برای این کار هدر نرود. وی ادامه داد: 143 روستا که در حریم و بستر رودخانه ها قرار داشته اند تعیین تکلیف شده اند و مشخص شده تا درجا سازی آن ها به چه شکلی انجام بگیرد. در این زمینه 57 روستای دیگر باقی مانده است که در خصوص آن ها تا هفته آینده بررسی های لازم انجام می گیرد و شرایط ساخت آن ها نیز تعیین تکلیف خواهد شد. شریعتی با بیان اینکه عمده دایک های مرزی بسته شده اند، گفت: اگر اقدامات به شکلی که اکنون در حال انجام هستند پیش رود، می توان گفت که از نحوه انجام کار در بنیاد مسکن و دیگر دستگاه های اجرایی استان نسبتا راضی هستیم. در این گرما نیروی کار کم و شرایط دشوار است همچنین بتن نیز در این گرما مشکلاتی دارد و نمی توان در هر دمایی به صورت ایمن آن را اجرا کرد. استاندار خوزستان در خصوص زلزله مسجدسلیمان گفت: در این زمینه اعتبارات مورد نیاز ابلاغ و تخصیص داده شده است و آماده هستیم تا بانک عامل معرفی شود. بنیاد مسکن نیز کمیته های خود را به منظور ساخت و تعمیر واحدهای آسیب دیده تشکیل داده است تا به محض مشخص شدن بانک عامل نسبت به بازسازی و تعمیر واحدها اقدام شود.
 
 محسن یوسفی معاون راهداری اداره کل راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي خوزستان نیز در این نشست اظهار کرد: برای پروژه هایی که پیمانکاران در مناقصات آن ها حضور پیدا نمی کنند باید به سمت ترک تشریفات برویم تا پروژه ها با سرعت بیشتری پیش روند و شاهد بازسازی جاده های آسیب دیده در سیلاب اخیر باشیم.
 
وی افزود بخشی از کارها که در حوزه کارهای امانی اداره کل راهداری بوده از پس از سیلاب ادامه دارد و در حال انجام آن پروژه ها هستیم تا به سرانجام برسند. یوسفی تصریح کرد: پیمانکاران برخی از شهرستان ها در مناقصات شرکت نمی کنند و تجدید مناقصات باعث می شود تا زمان زیادی را برای کار بازسازی و تعمیر جاده ها از دست بدهیم. معاون راهداری اداره کل راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي خوزستان عنوان کرد: اگر بخواهیم یک مناقصه را تجدید کنیم تا یک پیمانکار دیگر کار را در اختیار بگیرد، حداقل یک ماه زمان می برد و این مساله روند بازسازی را کند می کند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید