نظرات
- اولین نظر را شما بدهید

حبیب خبر- سیدمهدي ابوس:
هفته نخست لیگ برتر فوتبال ایران در حالی برگزار شد که انتظارها از آغازی مقتدرانه برآورده نشد.
در این هفته، برگزاری مسابقات با شتابزدگی همراه بود و سازمان لیگ بیش از آنکه بر کیفیت تمرکز داشته باشد، به آغاز پیکارها در تاریخ اعلامشده بسنده کرد!
قضاوت داوران و حتا عملکرد ناظران نیز انتقادهای فراوانی را به همراه داشت.
عصبی نشان دادن قیافه ظاهری، تصمیم های نابرنده، درنگ در استفاده از VAR و نبود هماهنگی لازم، سطح داوری را به چالش کشید و نشان داد که داوران از آمادگی لازم فاصله دارند!
از سوی دیگر، نمایش فنی تیمها و چگونگی کارکرد مربیان به بهانه اینکه هفته نخست هنوز تیم ها تمرکز لازم را ندارند! متناسب با سطح لیگ برتر و حتا برازنده لیگی که خواهان حرفهای است، نبود!
راستگوشه سبز فوتبال که باید نماد پیکار جدی برای قهرمانی باشد، در هفته نخست نه سبز بود نه چشم نواز. هفته ای که بعضی از تیم ها مستاجر، میزبانی کردند! خروش ها، ناهماهنگیها و نارضایتیها به مراتب از کارهای فردی و گروهی که می بایست دیده میشد، نمایان تر بود!
در کنار این موارد، حواشی، همچون نوع پوشش مربیان و رفتار نمایشی برخی از بازیکنان نیز بر کیفیت کلی مسابقات سایه انداخت.
همه این دیدنی ها، پیام روشنی دارد: اگر برگزارکنندگان، داوران، مربیان و بازیکنان جدیتر عمل نکنند و از رویکرد باری به هرجهت فاصله نگیرند، لیگ برتر بیستوپنجم حرفی برای گفتن و دیده شدن ندارد!
این را نوشتیم تا شاید هفته دوم لیگ برتر فوتبال سرشار از تدبیر و چشم نواز و سزاوار پشتیبانی باشد.
ارسال نظر به عنوان مهمان