امروز:
پنجشنبه - 23 اسفند - 1403
ساعت :

۲۸ سال پیش در چنین روزی( سوم آذر ماه ۱۳۷۱) بزرگ مرد اخلاق و مرام ارزشی فوتبال ورزشی، شادروان پرویز دهداری چشم از جهان هستی فرو بست و به دیار باقی شتافت.

 نیازی به هیچ قلم یا تریبونی نیست که پرویز خان دهداری را معرفی کند؛ زیرا کارها و رفتارهایش در فضای  ورزش و فوتبال چنان ریشه ای و ماندگار است که به یقین در نسل آینده ورزش و فوتبال هم از آن به نیکی یاد خواهندکرد.

اندیشه پرویز دهداری که خود کتابی پرمحتواست متاسفانه  اینک حلقه گمشده ورزش و فوتبال ماست. بعید می دانم چنین فردی دیگر در فضای این فوتبال فعلی و ورزش، هم چون دهداری تکرار شود. همان طوری که در ورزش کشتی تختی دیگری دیده نشد. دهداری نمونه کامل مرام کسوت بی بدیل ارزشی ورزش به شمار می آید.

 بااین مقدمه و به بهانه بیست و هشتمین سالگرد رحلت معلم اخلاق قصددارم مطلبی یاد آوری کنم که انگار عده ای  عامدانه در تلاش هستند آن را به سمت و سوی فراموشی سوق دهند!

اما باید پذیرفت که هرگز با دادن نشانی غلط نمی شود تاریخ واقعی را نادیده گرفت.

همه پیشکسوتان و دوستداران و به طور کلی اهالی ورزش نام و مرام دهداری را قبول و او را دوست دارند و در فضای ورزش کشورمان، پرویز دهداری را با فوتبال خوزستان می شناسندو در شرایطی که قبل از وفات این بزرگ مرد عرصه اخلاق و مرام ورزش در هیچ استانی روز پیشکسوت ورزش نام گذاری نشده بود.

 بزرگان ورزش خوزستان در مراسم سومین روز وفات معلم اخلاق یعنی آذر ماه ۱۳۷۱ که با حضور اهالی ورزش و پیشکسوتان رشته های مختلف ورزش خوزستان و داریوش مصطفوی  رئیس وقت فدراسیون فوتبال در مسجد ارشاد اهواز در نبود بزرگ مرد بی بدیل اخلاق و مرام ارزشی ورزش به سوگ نشسته بودند، یکدل و مصمم و هم صدا اعلام کردند روز سوم آذر ماه، در تقویم ورزش خوزستان به عنوان روز پیشکسوتان ورزش خوزستان نام گذاری و مقرر شد همه ساله در سالگرد زنده یاد پرویز دهداری، مقام شامخ کسوتداری ورزش خوزستان ارج نهاده شود و این چنین سوم آذر رسما روز پیشکسوتان ورزش خوزستان نام گذاری شد. نباید اجازه داد این روز هرگز به فراموشی یا تضعیف و تخریب شود.

قلم ورزش، سوم آذر سالروز وفات زنده یاد استاد پرویز دهداری معلم بی بدیل اخلاق و مرام ارزشی ورزش و روز پیشکسوتان ورزش خوزستان را گرامی می دارد و یادآور می شود در این روز باید قدرشناس زحمات و حرمت پیشکسوتان ورزش استان مان باشیم. هر چند اینک ویروس کرونا اجازه چنین کارهایی را نمی دهد اما می توان با یاداوری، روز پیشکسوتان ورزش خوزستان را هم گرامی داشت.

   سید مهدی ابوس

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید