نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
از آنجا که کارگروهی در اهواز در حال تدوین شیوه نامه های آموزشی برای ارایه به مردم و نیز مقابله با گرمای ۵۰ درجه و بالاتر است؛ خیلی خیلی خوش به حال مان شد؛ فلذا تصمیم گرفتیم پای خود را در گیوه جناب بختیاری گرامی بکنیم که بحمدالله اندازه هم بود!
شما خوانندگان گران قدر می توانید بگو مگوی ما را بخوانید و حظ وافر ببرید!
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به تشکیل کارگروهی برای مقابله با گرما در خوزستان، گفت: این کارگروه در حال تدوین شیوهنامههایی است تا بر اساس آن آموزشها به مردم ارایه و آمادگیهای لازم در واحدهای مختلف ایجاد شود.
صاف صادق اهوازی: "آقای بختیاری عزیز تو رو خدا سی چه زحمت می کشین اون هم آخرای امرداد که دیگه هوا داره رو به خنکی می ره! اگرچه شرجیای شهریور ماه هنوز باقی مونده، اما کافیه هر شهروندی که از خونه می زنه بیرون یه بادبزن یا اگه نخواد دست به جیب ببره، یه روزنامه باطله- که ماشاالله این روزا شمارگان شون هم زیر بیست نسخه شده و دیگه به دکه ها هم نمی رسه و فقط تقدیم آگهی دهنگان می شه- داشته باشه و خودش رو توی هوای شرجی باد بزنه و حالشو ببره! چرا که باد زدن خود حتا با مقوا هم شده در هوای شرجی، مثل باد کولر گازیه که درجه اون رو هم روی ۱۷ گذاشته باشه و توجه ای هم به اطلاعیه های اداره های برق که بر درجه ۲۶ تاکید می کنه نکنه!"
دکتر پژمان بختیارینیا در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به وقوع دماهای ۴۹ درجه بالاتر در خوزستان و تاثیر گرمای زیاد بر سلامت، درباره نحوه اعلام تعطیلی در این شرایط اظهار کرد: هیچ قانونی برای درخواست تعطیلی توسط بهداشت نداریم و در هیچ قانونی به تعطیلی در دمای خاصی اشاره نشده است.
صاف صادق اهوازی: "واقعن که! آقاجان! جان مو، این مجلسیای شورای اسلامی رو ببخشین که * ماده ۷ قانون نحوه جلوگيري از آلودگي هوا را به شما اعلام نکردن! باور بفرمایین حواس شون نبوده و گرنه وضعیت هوای ناسالم و قرمز رو هم در قانون بهداشت و درمان قرار می دادن و هم شخصن به استحضار شما می رسوندن و رونوشتی هم از اون توی قانون کار و بیکاران می گذاشتن! نگارنده از همین تریبون بابت این سهل انگاری از شما عذر خواهی می کنم. مطمین باشین که دیگه تکرار نمی شه!!"
وی افزود: با این حال به صورت خودجوش کارگروهی با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و کارشناسان خبره در خصوص مقابله با گرمای هوا تشکیل شده است.
صاف صادق اهوازی: "البته بنده پیشنهاد می کنم: با توجه به این که مردم ما عمریه به گرما عادت کردن و برای همین هم خونگرم هستن(!) شما تا بخواین موضوع گرما رو دنبال و پیگری کنین"مالا اومدن و رفتن"، ببخشین، پاییز اومده و زده توی گوش گرما؛ لطفن برای ماه های آذر و دی و بهمن که هوا سرد می شه و برخی مسوولان مون عزای کمبود گاز می گیرن فکری بکنن و بعد هم به فکر تابستون سال آینده و سالای بعد از اون باشین؛ مثل ژاپنی ها که وقتی می خوان جاده بسازن فکر ۵۰ سال آینده رو می کنن نه مثل ما که به ۵۰ سال گذشته فکر می کنیم!"
او گفت: این کارگروه در حال تنظیم شیوهنامه بومی خوزستان در حوزههای مختلف اعم از درمان، اورژانس و بهداشت در خصوص گرما است.
صاف صادق اهوازی: "از اونجا که تا پلک به هم بزنین پاییز و زمستون هم اومدن و رفتن، کافیه از حالا به جای واژه گرما، "سرما" رو بذارین و خودتون رو راحت و استرس رو هم از خود دور کنین."
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بر اساس این شیوهنامه آموزشها به مردم ارائه و آمادگیهای لازم در واحدهای مختلف ایجاد میشود.
صاف صادق اهوازی: "منظورتون آموزش ها برای مقابله با سرما اون هم بدون استفاده از گاز مایع در پاییز و زمستونه؟ درست می گم؟!"
وی عنوان کرد: در این کارگروه در حال بررسی هستند که اگر مقالات علمی در مورد تعطیلی در شرایط گرما پیدا کنند به استناد این مقالات بتوانند معیارهایی برای تعطیلی پیشنهاد کنند.
صاف صادق اهوازی: ای بابا! این همه حرف زدیم و پیشنهاد دادیم بازم که شما درباره گرما صحبت می کنین و تلاش برای پیدا کردن مقالات علمی در گوگل برای تعطیلی در شرایط گرما؟!
آقا اصلن همین ماده ۷ قانون نحوه جلوگيري از آلودگي هوا رو- که در زیر براتون گذاشتم- بخونین و دیگه خودتون رو برای یافتن مقالات علمی خسته نکنین. حداقل این نیم بیت حضرت مولانا را:" هفت شهر عشق را عطار گشت" حفظ کنین تا نگویین و نبینیم و نبینن: "ما هنوز اندر خم یک ماده ایم!"
* ماده ۷ قانون نحوه جلوگيري از آلودگي هوا، شرايط تعطيلي در مواقعي كه شرايط هوا بحراني ميشود را مشخص كرده است.
بر اساس ماده 7 قانون نحوه جلوگيري از آلودگي هوا، در مواقعي كه شرايط هوا بحراني ميشود، معاونت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي دانشگاه جندي شاپور اهواز بايد شرايط تعطيلي را به مقامات عالي استان گزارش دهد.
در اين ماده به صراحت بيان شده كه در مواقع اضطراري كه به دليل كيفيت خاص جوي، آلودگي هواي شهرها به حدي برسد كه به تشخيص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي سلامت انسان و محيط زيست را شديدا به مخاطره بياندازد، سازمان حفاظت محيط زيست با همكاري وزارت كشور (شهرداريها و نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران) ممنوعيتها يا محدوديتهاي موقت زماني، مكاني و نوعي را براي منابع آلوده كننده برقرار نموده و بلافاصله مراتب را از طريق رسانههاي همگاني به اطلاع عموم می رساند.
ارسال نظر به عنوان مهمان