برگزاری کارگاه "بادی بیوتی بلی" در اهواز با حضور بنیان‌گذار رشته در ایران

بادی بیوتی

 کارگاه دانش‌افزایی بادی بیوتی بلی با حضور بنیان‌گذار این رشته در ایران، در اهواز برگزار می‌شود.

 رییس انجمن بادی بیوتی بلی خوزستان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: این کارگاه دانش‌افزایی ۱۷ و ۱۸ بهمن‌ماه در دو سطح C و B‌ در دو بخش آقایان و بانوان به میزبانی اهواز برگزار می‌شود.

فاطمه عبدالوند بیان کرد: این رشته ورزشی از سال ۸۱ توسط استاد داوود حسینی‌ری در تهران و ایران فعالیت خود را آغاز کرد و ۱۰ سالی است که در خوزستان فعال شده است. این رشته اکنون در شهرستان‌های اندیمشک، آبادان، شوشتر و رامهرمز نیز نمایندگی دارد.

رییس انجمن بادی بیوتی بلی خوزستان گفت: استقبال از این رشته در خوزستان بسیار است. شش ماه پیش نیز یک کارگاه آموزشی برگزار کردیم و با توجه به استقبال خوب و درخواست علاقه‌مندان، مجددا این گارکاه در دو سطح C و B‌ برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات بادی بیوتی بلی در بخش بانوان، عنوان کرد: این رقابت روز جمعه (۱۸ بهمن‌ماه) در اهواز برگزار می‌شود و پیش‌بینی می‌کنیم که استقبال خوبی از سوی بانوان استان صورت بگیرد. این رشته به تازگی در اهواز فعال شده است ولی به رشد و توسعه آن بسیار امیدواریم.

عبدالوند گفت: امیدواریم با ساماندهی ورزشکاران بر تعداد شهرستان‌های فعال افزوده شود. برگزاری چنین کارگاه‌های دانش افزایی در رشد این رشته در استان تاثیرگذار است و مردم می‌توانند آشنایی بیشتری پیدا کنند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید