امروز:
يكشنبه - 1 تير - 1404
ساعت :

 اینتر

شش ماه پیش حتا بدبین‌ترین هوادار اینتر نیز تصور پایان فصل بدون کسب حتی یک جام قهرمانی را نمی‌کرد.

به گزارش حبیب خبر از "ورزش سه"، اینتر احتمالاً بدترین شب خود در سال‌های اخیر را در مهم‌ترین شب، یعنی فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل "پاری سن ژرمن"، سپری کرد و پیروزی پنج بر صفر پاریسی‌ها مقابل لائوتارو و هم‌تیمی‌هایش، جایی برای پاسخ باقی نمی‌گذارد.

پی‌اس‌جی بی‌نقص بود، آنها بیش از هر چیز دیگری شایسته‌ی بردن مهم‌ترین جام بودند. لوئیز انریکه در این دیدار یک طرفه کاری کرد که نراتزوری مضحک به نظر برسد و بدون هیچ جذابیتی، موفق شده جامی را که مالکان باشگاه سال‌ها آرزویش را داشتند، به پاریس بیاورد.

جدا از قهرمانی و عملکرد بی‌نقص پی‌اس‌جی، نتیجه‌گیری در مورد اینتر بسیار جالب توجه است.

آیا می‌توان فصل نراتزوری را یک شکست تعریف کرد؟ پاسخ به این سوال تقریباً غیرممکن است، با توجه به اینکه نظرات همیشه متناقض خواهند بود، اما واقعیت این است که در عرض چند هفته، اینتر از رویای زنده کردن دوباره قهرمانی سه‌گانه، به پایان رساندن سال بدون عنوان قهرمانی رسید.

بیایید به ترتیب پیش برویم و از اولین فینالی که باختند شروع کنیم. آیا تیمی که قهرمانی اسکودتو را بر سینه خود دوخته است، می‌تواند در عربستان سعودی در آخرین دقیقه بازی، در حالی که تا دقیقه ۵۰ با دو گل پیش بوده، با نتیجه ۳-۲ از میلان شکست بخورد؟ پاسخ منفی است، اما در آن لحظه هیچکس فکر نمی‌کرد که این واقعاً یک تراژدی باشد، زیرا فصل هنوز ادامه داشت.

سپس جام حذفی فرا رسید. جایی که در نیمه‌نهایی، باز هم مقابل میلان، با نتیجه سه بر صفر شکست خوردند و این به قیمت حذف آنها تمام شد. نراتزوری بخت اصلی قهرمانی بود، اما یوویچ و رایندرز اینتر را بسیار کوچک و رویای آنها برای کسب سه‌گانه را نقش بر آب کردند.

سپس فاجعه در سری A از راه رسید و ناپولی با ۸۲ امتیاز به مقام قهرمانی رسید. تیمی مثل اینتر نمی‌تواند در ۳۸ بازی فقط ۸۱ گل بزند، مخصوصاً بعد از قهرمانی ۱۲ ماه پیش، و این تصویر واقعی از بسیاری از چیزهایی است که تا قبل از شکست مفتضحانه در فینال لیگ قهرمانان اروپا، کارساز نبودند. بنابراین، برای بازگشت به سوال نخست، بله، می‌توانیم فصل اینتر را به عنوان یک شکست تعریف کنیم.

حبیب خبر: تیم فوتبال اینتر در برابر "پاری سن ژرمن" نه تنها شکست سختی خورد و دستش از رسیدن به جام قهرمانی کوتاه ماند که با خوردن پنج گل آبرویش هم رفت و نشان داد که نه خط دفاعی خوبی داد و نه خط میانی. تنها هنرمدافعان و میانداران شان بازی رو به عقب و پس به دروازه بان است!

شاگردان اینزاگی بیشترین زمان بازی شان به جای حمله به دروازه حریف فرانسوی رو به دروازه بان بود! بازیکنانی که سراسر وجودشان را استرس فرا گرفته بود و نه پاس درستی می توانستند بدهند نه توپی به مهاجمان خود برسانند. 

هنر دروازه بان و مدافعان اینتر فرستان توپ در پشت خط هجده قدم تیم حریف بود که آن هم یا به دروازه بان می رسید یا به بیرون از زمین یا بازیکنان پاری سن ژرمن!

نگارنده با دیدن نود دقیقه بازی اینتر برابر تیم فرانسوی که تنها یکی دو موقعیت خوب به دست آوردند که آن هم به خارج از دروازه زدند باوز دارد که اگر به جای اینتر هر تیم دسته یکمی کشورمان برابر پاری سن ژرمن می ایستاد بی گمان بهتر و با آرامش بازی می کرد و گلباران هم نمی شد!

تیم فوتبال اینتر نیاز به بازیکنان جوان دارد نه پیرمردانی که نه توانایی دویدن دارند و نه عبور از بازیکنان حریف. 

اینزاگی بهتر است فیلم نود دقیقه ای این بازی را نود بار برای همه بازیکنان اش پخش کند تا هنر بازی فرانسوی ها را ببینند و یاد بگیرند که در فوتبال روبه جلو بازی می کنند نه مانند اینتری ترسو رو به دروازه بان!

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید