نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان به مناسبت ١٨ اسفند سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد پیامی را منتشر کرد.
به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی حبیب خبر، در متن پیام "محمد جوروند" آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
قال رسولالله (ص):
« الْمَساجِدُ بُیوتُ الْمُتَّقین»
مساجد، خانه پرهیزگاران است.
۱۸ اسفند سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد فرصتی است برای تجلیل و سپاس به همه آنهایی که خالصانه و بی ادعا همتی مثال زدنی در راستای رضای حق تعالی و برای پویایی مساجد الله مصروف می دارند.
مساجد قلب تپنده جامعه اسلامی هستند که نقش آنها در رشد و بالندگی فرهنگ و تمدن اسلامی بر کسی پوشیده نیست.
مساجد مرکز ثقل فعالیت های اجتماعی،مذهبی،اقتصادی و سیاسی هستند که روح تعهد و مسئولیت را در جامعه افزایش می دهند. مساجد پایگاهی برای تقویت آموزه های دینی و اعتقادی و کاهش آسیب ها و ناهنجاری ها هستند که باید از ظرفیت بالای آن ها برای ارتقاء سطح دینی و فرهنگی جامعه بهره برد که یکی از فعالیت های مهم در همین زمینه رویداد ملی فهما بود.
تقارن ولادت امیرالمومنین علی علیه السلام با تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد بهانه ای گردید تا از فعالیت ها و زحمات همکارانم در ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان و اعضاء کانونهای مساجد بالاخص عزیزانی که این روزها با تلاش در فضای مجازی و همچنین تهیه مواد ضدعفونی و بستههای بهداشتی در مناطق محروم و حاشیه شهرهای استان در آگاهیبخشی در مقابله با ویروس کرونا به مردم خدمات ارائه می دهند،صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم.
ارسال نظر به عنوان مهمان