نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
فیلم های "قصیده گاو سفید"،"خون شد"،"کشتارگاه"،"روز صفر" و "شنای پروانه" در چهارمین روز از سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در سینما هلال و ساحل اهواز اکران شدند.
به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی حبیب خبر، جمعه (١٨ بهمن) فیلم های "قصیده گاو سفید" به کارگردانی بهتاش صناعی ها سانس ١٨،"خون شد" به کارگردانی مسعود کیمیایی سانس ٢٠،"روز صفر" به کارگردانی سعید ملکان سانس ٢٢ در سینما ساحل و فیلم های "روز صفر" به کارگردانی سعید ملکان سانس ١٦، "کشتارکاه" به کارگردانی عباس امینی سانس ١٨،"خون شد" به کارگردانی مسعود کیمیایی سانس ٢٠ در چهارمین روز از سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در سینما هلال اهواز اکران شدند.
همچنین فیلم " شنای پروانه" به کارگردانی محمد کارت در دو سانس ٢٢ و ٢٣:٥٩ در سینما هلال اهواز به روی پرده رفت.
شایان ذکر است، به دلیل استقبال بسیار خوب تماشاگران از فیلم های جشنواره، برخی فیلم ها از جمله "روز صفر" و "شنای پروانه" به سانس فوق العاده رسیدند.
گفتنی است، سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر از ١٥ بهمن همزمان با تهران در دو سینمای ساحل و هلال اهواز کار خود را آغاز کرد و تا ٢١ بهمن ادامه دارد.
ارسال نظر به عنوان مهمان