امروز:
يكشنبه - 7 بهمن - 1403
ساعت :

خوزستان اقیانوس پردازش ایده و پرورش داستان است
مدیرکل فرهنگ استان، خوزستان را رنگین کمان اقوام و اقیانس پردازش ایده و پرورش داستان دانست.

به گزارش حبیب خبر، "مجید منادی" در دوره داستان نویسی در اهواز، ابراز کرد: خوزستان با توجه به اینکه منبع و مرکز رویدادهای تاریخی، دینی، مذهبی، دروازه ورود تشیع و حوادث دوران پیش از انقلاب، تا ایام انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهیدان مدافع حرم تا امروز بوده، استان بسیار پر داستانی است.

او افزود: خوزستان با وجود ولایی بودن، استان پرظرفیت با داستان‌های بسیار است و هرچه‌قدر تلاش کنیم نمی‌توانیم همه زوایا را روایت کنیم. خیلی کم کار کردیم و باید بیش از پیش کار کنیم. چرا که به وضع آرمانی نرسیده‌ایم.

او ادامه داد: آثار خوبی در جای جای استان و همه شهرستان‌ها با اقوام گوناگون و روایت‌هایی زیادی که دارد، تولید شده است. استان بیش از ۸۴ شهید مدافع حرم تقدیم کرده و بالاترین آمار را در سراسر کشور دارد.

او گفت: از هر ابعادی که به داستان‌ها بپردازیم، این استان گنجایش کارهای هنری و فرهنگی برای تولید محتوایی بسیاری دارد و باید ظرفیت مردمی به این بخش اضافه شود.

منادی ابراز کرد: اولویت و مساله جدی که باید دنبال کنیم این است که در گوشه و کنار استان ایده و فکر زیاد است، باید آن‌ها را پرورش داده و توانمند کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به موسسه افرا که مجری برگزاری دوره داستان‌نویسی در استان‌ها بوده است، گفت: ویژگی موسسه افرا مستمر بودن کارگاه‌های آموزش داستان در استان‌ها است. نظم این دوره با اینکه بیش از دو سال از برگزاری آن گذشته، اما استمرار دارد و به تبع آن علاقه‌مندی و دلسوزی برای اجرای این دوره وجود دارد و هر آنچه باید به ثمر بنشیند مستلزم نظم و استمرار است. اگر چیزی ثمر بدهد در نظم و استمرار آن است و جریانی ایجاد شد که منتج به تولید آثار خوب در سطح کشور شد.

* وارد دوره رمان نویسی شدیم

در ادامه مدرس داستان‌نویسی در این نشست گفت: در این دو سال تلاش کردیم دوره داستان کوتاه را به پایان برسانیم و اکنون وارد دوره رمان نویسی شدیم.

"مریم مقامی" افزود: در دوره رمان نیز یکسال و نیم در کنار شرکت‌کنندگان هستیم و اگر متقاضی وجود داشته باشد، از آثار هنرجویان رمان منتشر می‌کنیم و هرکدام از هنرجویان نیز می‌توانند به صورت مستقل رمان بیرون دهند.

او با اشاره به برگزاری این دوره‌ها یادآور شد: موسسه افرا (ادبستان فردای ایران) با همکاری معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانه کتاب و ادبیات ایران در طول این دو سال اقدام به دوره‌های داستان‌نویسی در شهرهای دور از پایتخت کرد.

نویسنده «چشم هایم در اورشلیم» گفت: این دوره‌ها به‌صورت مجازی و ماهانه دو روز به صورت حضوری در اهواز برگزار می‌شود.

یادآوری می‌شود: سرور نواصر از هنرجویان شرکت کننده در دوره داستان‌نویسی مریم مقامی بوده که به تازگی در سومین جشنواره ادبی فلسطین، در بخش داستان با عنوان «بر پیشانی» برگزیده شد.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید