نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در پیام تسلیتی مرحوم "محمد بدخش" را سرچشمه خدمات ارزشمند و قابل تحسین دانست.
به گزارش حبیب خبر، "مجید منادی" درگذشت محمد بدخش خبرنگار پیشکسوت بخش ورزش را تسلیت گفت.
در پیام مدیرکل فرهنگ خوزستان آمده است:
"با تلخ کامی و اندوه فراوان خبر درگذشت پیشکسوت مردمی و با اخلاق «محمد بدخش»، خبرنگار بخش ورزش به علت بیماری موجب تالم و تاثر اینجانب و اصحاب فرهنگ و رسانه شد.
مرحوم محمد بدخش از خبرنگاران خوش نام و پرتلاش در عرصه خبر و اطلاع رسانی به ویژه در حوزه ورزشی استان عزیزمان، سرچشمه خدمات ارزشمند و قابل تحسین بود.
پاداش واقعی تلاشهایش را هیچکس جز خداوند سبحان در سرای باقی نمیتواند جبران کند و همانا خداوند نسبت به بندگانش مهربان و بخشنده است.
با ابراز مراتب تسلیت و همدردی با خانواده گرامی ایشان، اصحاب رسانه ، ورزشکاران و دوستان آن روان شاد؛ امیدوارم خدایش او را در جوار رحمت خویش قرین نعمتی ابدی سازد."
مجید منادی
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان
ارسال نظر به عنوان مهمان