نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
اهواز/ حبیب خبر- مهناز بهروزیان:
پسین گاه ۱۹ اردی بهشت یک هزار و چهارصد و سه، دیگر بار اعضای انجمن شعر سپید اهواز در کتابخانه مرکزی گرد هم آمدند تا زمانی را آسوده از هیاهوی زندگی به شعر خوانی بپردازند و پرداختند.
در بخش نخست این نشست، ابتدا "قدرت الله حسینی برآفتابی" شعر خود را که بن مایه اعتراضی داشت خواند.
حسینی برآفتابی در بخشی از شعر خود گفت:
"فهمیدم عشق نطفه فریز شده است در رحم تاریخ..."
سپس "علی رضا ترابی زاده" با ۵ شعر کوتاه به شعرخوانی ایستاد:
"بگذار گمراه بروم
موهایت را کنار نزن"...
سومین نفر این نشست، "مهناز بهروزیان" چنین آغاز کرد:
"خواب خیالش خوش بود
خمیازه از قهوه سرازیر"...
در ادامه "آرزو شمسایی" این گونه به خوانش شعر خود پرداخت:
"شبیه اند به هم
مسافران این فهرست
هر کس در خود
مجسمه ای دارد..."
پس از او، "نیلوفر عیسی زاده" شعر خود را به گوش و نگاه اعضای انجمن رساند. عیسی زاده در بخشی از شعر خود گفت: "خاموشی پا میدهد/ باز باید با شعر بخوابم..."
شاعر پایانی بخش نخست این نشست دکتر "سلیقه زاده" بود که به شعر خوانی ادامه داد. برشی از شعر دکتر سلیقه زاده را با هم بخوانیم:
"بند بندم را بگردی
اثری از من نخواهی یافت
حالا بنویسید:
ثبت با سند برابر است"
پس از بخش نخست و یک استراحت کوتاه، در بخش دوم اعضای انجمن به شعر خوانی بدون نقد پرداختند که می توان به "ثمن یوسفی"، "بهنود بهادری"، "نصراله بنازاده"، "علیرضا مهربانی"، "شهاب کریمی"، "مهناز خدری" و استاد "علیرضا شکرریز" اشاره کرد.
همچنین منتقدین این نشست: "علیرضا شکرریز"، "بهنود بهادری"، "فردین کوراوند"، "شهاب کریمی"، "حسین فرجی" و "مهدی احمدپوری" بودند ولی گاهی هم، دیگر اعضای انجمن در نقد اشعار همراهی میکردند.
گفتنی است: سارا شجاعی( سارگل)، "عقیلی"، "مطهره استادی"، "ربیعی" و "شهرزاد حیدری" هم در این نشست حضور داشتند.
در پایان نگارهای به رسم یادگار گرفته شد و "نشست" شعرخوانی در ساعت ۲۰:۳۰ "سرپا" شد.
ارسال نظر به عنوان مهمان