مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان:

رسانه‌های خوزستان ساماندهی می شوند

منادی: رسانه‌های خوزستان ساماندهی می شوند

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، ساماندهی رسانه‌های استان را از جمله اولویت‌های مهم حوزه فعالیت خود برشمرد.

به گزارش حبیب خبر، مجید منادی با حضور در خبرگزاری ایرنا و دیدار و گفت‌وگو با اعضای تحریریه این خبرگزاری و تبریک روز خبرنگار به سابقه، نقش و اهمیت این خبرگزاری در اطلاع رسانی خوزستان اشاره کرد و گفت: نقش خبرگزاری جمهوری اسلامی در حوزه‌های مختلف خبری و اطلاع رسانی بر کسی پوشیده نیست.

او با گرامیداشت یاد امام راحل (ره) و شهدای جنگ تحمیلی و شهدای خبرنگار همچون شهید غلامرضا رهبر، شهید بهروز خلیلیان و شهید محمود صارمی گفت: شهدای رسانه با علم به وجود خطر و حادثه در این عرصه ورود کردند و خودشان از مسیری که در آن قرار گرفتند مطلع بودند که همین امر نیز ارزش و جایگاه آنان را مقدس و ارزشمند کرده است.

منادی، با اشاره به اهمیت جایگاه رسانه‌های استان در عرصه‌های مختلف گفت: باتوجه به ضرورت ساماندهی شرایط کاری رسانه‌های استان، معتقدم رسانه در خوزستان باید حریم داشته باشد.

او اظهار کرد: خبرنگاران حال حاضر ما نیز همین‌گونه هستند شاید امروز شکل میدان مبارزه تغییر کرده باشد اما خبرنگاران خوزستان در شرایط مختلف و حوادث گوناگون پا در عرصه و میدان گذاشتند و رسالت خود را تمام و کمال انجام داده‌اند که این مساله برای ما جای افتخار دارد.

او افزود: با توجه به اینکه خودم را یک رسانه‌ای می‌دانم و سابقه کاریم در رسانه است اکنون به عنوان مدیرکل فرهنگ استان نسبت به اهالی رسانه تعصب خاصی دارم و ساماندهی رسانه‌های استان از جمله اولویت‌های مهم در اداره کل ارشاد به شمار می‌رود؛ بنابراین تلاش داریم با برنامه‌ریزی صورت گرفته تا حد امکان دغدغه‌ها و چالش‌ها در این حوزه کاهش یابد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در پایان روند دریافت مجوز نشریات و پایگاه‌های خبری را تشریح کرد.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید
Tagsساماندهی رسانه‌های خوزستان، حبیب خبر، مجید منادی, شهدای رسانه, خبرگزاری ایرنا, اهالی رسانه