امروز:
جمعه - 24 اسفند - 1403
ساعت :

 

با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از هنرمندان فعال در امداد رسان فرهنگی در مناطق سیل زده خوزستان تجلیل شد.

به گزارش حبیب نیوز، از هنرمندان فعال در امداد رسان فرهنگی در مناطق سیل زده خوزستان با حضور سید عباس صالحی ، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ، علی غیاثی، مدیرکل امور هماهنگی استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، همایون امیرزاده، مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، محمد جوروند، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، محسن بیرانوند ، فرماندار شهرستان بندر ماهشهر و جمعی از هنرمندان و اصحاب رسانه و مطبوعات و مسوولین استانی و شهرستانی، تجلیل شد.

این هنرمندان در امداد رسانی فرهنگی و کمک رسانی به مناطق سیل زده به صورت خود جوش و مردمی در استان های گلستان ، لرستان و خوزستان تلاش کردند.

در این آیین از دکتر ابراهیم قیصری از مفاخر بزرگ کشور و شهرستان بندر ماهشهر به پاس سال ها تلاش و کوشش در عرصه های فرهنگی و ادبی بصورت ویژه تقدیر و تجلیل به عمل آمد .

 در ادامه از خانم ها ؛ معصومه داغری، مریم طرفی، لیلا هاشمی نژاد و آقایان ، ساسان شکوریان، سعید نگراوی، بهزاد خیرالهی، رضا نصاری،علی محمود و مهدی محجوب به عنوان هنرمندان فعال در امر کمک رسانی به مناطق سیل زده تقدیر شد.

همچنین از حسین ذوالفقاری رییس شورای راهبردی تئاتر خوزستان به عنوان سرپرست و بنیانگذار این حرکت فرهنگی خودجوش بصورت ویژه تقدیر شد.

گفتنی است: توزیع کتاب و بسته های فرهنگی و هنری و اموزشی ، اجرای تئاتر های خیابانی در مناطق سیل زده بخصوص جهت ایجاد تقویت روحیه نشاط و شادابی در کودکان و نوجوانان در کمپ های مناطق سیل زده ، از اهم فعالیت های موثر این هنرمندان در این حادثه سیل بود.

 

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید