امروز:
پنجشنبه - 23 اسفند - 1403
ساعت :

تاسیس کانون فرهنگی و هنری شهید سلیمانی در شهر امام خمینی (ره) دزفول
 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان از تاسیس کانون فرهنگی هنری در مسجد امام رضا (ع) شهر امام دزفول به نام سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی خبر داد.

به گزارش حبیب خبر به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، حجت‌الاسلام مرتضی همت‌پور در دیدار با امام جمعه شهر امام دزفول با بیان اینکه کانون‌های مساجد خوزستان برای تاسیس کانون فرهنگی هنری و حمایت از مساجد شهر امام دزفول آمادگی کامل دارند،گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان مبنی بر اینکه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را فراموش نکنید و آنها باید با همکاری بسیج، فعال باشند، از این رو این امکان جهت تاسیس کانون‌های فرهنگی هنری در مساجد شهر امام وجود دارد.

وی افزود: با وجود مصوبات ستاد مبارزه با کرونا مبنی بر تعطیلی هرگونه تجمعات مذهبی و غیرمذهبی، مساجد با وجود تعطیلی اما نقش بسزایی در مبارزه با کرونا ایفا کردند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان با اشاره به اقدامات کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد دزفول در ایام کرونا،تصریح کرد: در دزفول ۱۳۰ کانون فرهنگی هنری در مساجد به صورت فعال وجود دارد که بیشتر آنها در اقداماتی نظیر گندزدایی معابر و توزیع اقلام بهداشتی مشارکت داشتند.

امام جمعه شهر امام نیز در این نشست بیان کرد: شهر امام و روستاهای اطراف آن ۹ مسجد فعال دارد که متاسفانه برخی از این مساجد از کمبود امام جماعت رنج می‌برند.

حجت‌الاسلام احمد فیض‌الاسلام افزود: در ایام کرونا گروه‌های جهادی این مساجد به ‌صورت گمنام اقدام به ضدعفونی معابر کردند و به صورت نامحسوس به خانواده‌هایی که به خاطر شیوع ویروس کرونا شغل خود را از دست داده و آسیب دیده بودند، کمک‌های مالی کردند.

وی با بیان اینکه مسجد امام رضا (ع) در این شهر از مساجد فعال و فاقد کانون فرهنگی هنری است، اظهار کرد: ۱۹ نفر از بانوان نمازگزار این مسجد به‌صورت خودجوش با تهیه چرخ خیاطی روزانه یک‌هزار ماسک تولید می‌کردند و پس از تاییدیه‌های بهداشتی در اختیار مراکز درمانی قرار می‌دادند که قطعاً اگر این مسجد از کانون فرهنگی هنری برخوردار شود، اقدامات هدفمندتری انجام می دهد.

حجت‌الاسلام فیض‌الاسلام با اشاره به سالروز سفر سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی به شهر امام دزفول،گفت: با توجه به اینکه سفر سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی برکات زیادی برای شهر امام داشته پیشنهاد می‌شود، کانون فرهنگی هنری مسجد امام رضا (ع) این شهر به نام ایشان نامگذاری شود.

امام جمعه شهر امام یاد آور شد: همچنین به مناسبت سالروز سفر شهید قاسم سلیمانی به شهر امام دزفول مقرر شد، محل فرود بالگرد وی و مقبره شهدا گلباران شود.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید