نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
از کتاب "از شوش تا هامبورگ" به کوشش و قلم فرحناز فروغیان به صورت مجازی در پایگاه خبری تحلیلی شوش نیوز رونمایی شد.
به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی حبیب خبر، کتاب "از شوش تا هامبورگ" به کوشش و قلم فرحناز فروغیان با حمایت اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان خوزستان، توسط انتشارات سرزمین نور شهرستان اهواز با تیراژ 1000 نسخه چاپ و با همکاری پایگاه خبری تحلیلی شوش نیوز در فضای مجازی رونمایی شد.
این کتاب در 125 صفحه حاوی خاطرات شهید زنده و اولین جانباز قطع نخاعی شهرستان شوش «سردار پاسدار غلامعباس قلاوند» است و همچنین به عملیات 8 مهر 1359 که از سقوط شهرستان شوش توسط حزب بعث عراق جلوگیری کرد تا اعزام این جانباز جهت مداوا به هامبورگ اشاره کرده است.
لازم به ذکر است، فرحناز فروغیان از اعضای فعال گروه تئاتر اندیشه در بخش نمایشنامه نویسی و از اعضای انجمن نویسندگان اداره ی فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شوش است که در بخش داستان نویسی،آثار خوبی نوشته است.
گفتنی است،از این نویسنده ی شوشی که هم اکنون در استان البرز سکونت دارد دو کتاب دیگر به نام های «آن سوی تپه ماهورها» حاوی خاطرات عبدالرحیم نظر زاده و « آبروی هر دو جهانم حسن» حاوی خاطرات ساره اسماعیلی همسر سردار سرلشگر پاسدار شهید حسن درویشی در نوبت چاپ توسط انتشارات سوره ی مهر قرار دارد.
ارسال نظر به عنوان مهمان