با این مواد غذایی از سکته مغزی در امان بمانید

با این مواد غذایی از سکته مغزی در امان بمانید

 بهداشت نیوز نوشت: سکته مغزی یک وضعیت پزشکی تهدید کننده زندگی است و زمانی اتفاق می ‌افتد که جریان خون مغز به طور ناگهانی قطع شود (سکته مغزی ایسکمیک)، یا زمانی رخ می دهد که یک رگ خونی در مغز پاره می شود (سکته خونریزی دهنده). هر دوی این شرایط در عرض چند دقیقه منجر به مرگ سلول های مغز می شود.

 سن بالا مهم ترین عامل خطر برای سکته مغزی محسوب می شود. در میان عوامل خطر قابل اصلاح، پرفشاری خون و مصرف دخانیات از عوامل اصلی محسوب می شود.

 عوامل دیگر عبارتند از رژیم غذایی نامناسب، چاقی، بیماری عروق کرونر قلب، دیابت، نداشتن تحرک بدنی، مصرف بیش از حد الکل و ژنتیک. اما باید بدانیم حدود ۸۰ درصد سکته های مغزی قابل پیشگیری است.

 تغییر در سبک زندگی و اصلاحات رفتاری از جمله اصلاح رژیم غذایی، اجزای مهم پیشگیری اولیه از سکته مغزی به حساب می آید. در ادامه توصیه های غذایی برای کاهش خطر رخداد سکته مغزی را دنبال می کنیم:

اسیدهای چرب چند غیر اشباع، ویتامین های D و B، پتاسیم و منیزیم موجود در ماهی اغلب دارای اثرات مطلوب بر عروق است.

 اما باید در نظر داشت که مصرف مکمل‌های اسید چرب امگا ۳ فواید یکسانی را نشان نداده‌ و در افرادی که داروهای رقیق‌کننده‌های خون مانند «وارفارین» یا «آسپرین» مصرف می‌کنند، نباید استفاده شود.

چرا که مصرف بالای آنها با خطر بالاتر کل سکته مغزی و سکته مغزی ایسکمیک مرتبط بوده است. به نظر می رسد این ارتباط به علت اثرات نامطلوب اسیدهای چرب اشباع، میزان هم بالا، پراکسیداسیون لیپید و نمک زیاد در گوشت های فرآوری شده و تأثیر آن بر فشار خون باشد.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید
Tagsتغذیه, سکته مغزی