امروز:
جمعه - 24 اسفند - 1403
ساعت :

یک مامور پلیس در خوزستان به شهادت رسید فرمانده انتظامی شهرستان گتوند گفت: مامور مدافع نظم و امنیت استواردوم «بهرام پنجه‌ورزیدن» پس از ۲۹ روز به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

 به گزارش حبیب خبر از پلیس، سرهنگ "نصیر ابدالی فرد" ابراز کرد: ساعت ۳ بامداد دوشنبه (۲۴ دی ماه) واحد گشت انتظامی کلانتری ۱۱ برای بررسی و امداد خواهی یک شهروند اعزام شده بود که هدف تیراندازی افراد ناشناس قرار گرفت که در این ارتباط سه نفر از عوامل گشت پلیس مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.

 او افزود: لحظاتی پیش استواردوم «بهرام پنجه‌ورزیدن» یکی از مجروحان این حمله ناجوانمردانه پس از ۲۹ روز بستری در بیمارستان علی‌رغم تلاش پزشکان به دلیل شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

 گفتنی است: فرماندهی انتظامی خوزستان شهادت این پلیس جان برکف را به محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، کارکنان خدوم مجموعه انتظامی، خانواده معظم وی و مردم شهید پرور و انقلابی استان تبریک و تسلیت گفت.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید