امروز:
يكشنبه - 7 بهمن - 1403
ساعت :

قلی‌نژاد: صنایع قدیمی خوزستان اخطار گرفته اند

معاون محیط زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: بر اساس پایش‌های انجام شده محیط زیست، ۳۰ درصد صنایع خوزستان هنوز تعهد خود را تکمیل نکرده‌اند.

به گزارش حبیب خبر، "فرهاد قلی‌نژاد" با بررسی وضعیت فضای سبز خوزستان ادامه داد: بر اساس ماده ۱۵ قانون هوای پاک، واحدهای صنعتی باید ۱۰ تا ۲۵ درصد مساحت خود را به فضای سبز اختصاص دهند و در صنایع بزرگ باید این میزان به ۲۵ درصد برسد.

او افزود: شوربختانه بر اساس پایش‌های انجام شده توسط محیط زیست، مشخص شده است که ۳۰ درصد صنایع خوزستان هنوز به این اندازه ایجاد فضای سبز نرسیده‌اند.

معاون محیط زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: باید تلاش‌ شود فضای سبز استان به استاندارهای ملی نزدیک شود. تحقق نیافتن این درصد فضای سبز توسط صنایع موجب شده در صدور پروانه بهره‌برداری مانعی ایجاد شود؛ زیرا تنها زمانی می‌توانیم پروانه بهره‌برداری صادر کنیم که یک واحد صنعتی، الزامات زیست محیطی را رعایت کند و در این باره، اگر یک شرکت صنعتی ۱۰ درصد ایجاد فضای سبز را اجرایی نکند، پروانه بهره‌برداری زیست محیطی برای آن صنعت صادر نمی‌شود.

او با اشاره به صدور اخطار برای برخی صنایع خوزستان درباره الزامات زیست محیطی افزود: صنایعی که اخطار گرفته‌اند، از صنایع قدیمی خوزستان هستند و پیش از تدوین قانون هوای پاک در حال فعالیت بودند و اکنون هم فعال هستند، بنابراین پیش‌تر پروانه بهره‌برداری زیست محیطی دریافت کرده‌اند اما باید ۱۰ درصد فضای سبز را اجرا کند.

"قلی‌نژاد" گفت: با توجه به اینکه اکنون در فصل کاشت درخت در خوزستان قرار داریم، باید تلاش شود که هم فصل کاشت را از دست ندهیم و هم به استاندارهای ملی در این بخش نزدیک شویم؛ زیرا در این بخش هنوز به استاندارد ملی نرسیده‌ایم.

براساس قانون هوای پاک، سرانه فضای سبز در شهرها باید ۱۵ مترمربع باشد اما اکنون همه شهرداری‌های خوزستان زیر این عدد استاندارد مصوب هستند و باید شهرداری‌ها پروژه‌های فضای سبز را در قالب عوارض آلایندگی تعریف کننند تا به این رقم برسیم.

او گفت: از صنایع می‌خواهیم در قالب مسوولیت‌های اجتماعی در طرح‌های روستایی و محورهای مواصلاتی و اجرای کمربند سبز مشارکت داشته باشند.

معاون محیط زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به حوادثی که موجب آسیب به درختان کاشته‌شده در محورهای مواصلاتی خوزستان شده است، گفت: سال گذشته در پی آتش‌سوزی مزارع گندم، بخشی از پوشش گیاهی جاده اهواز - اندیمشک دچار حریق و آسیب شد. در این باره، از اسفندماه امسال برنامه آموزشی برای کشاورزان برگزار می‌شود.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید