امروز:
پنجشنبه - 23 اسفند - 1403
ساعت :

پیام مدیرعامل لوله سازی اهواز به مناسبت سالگرد شهادت حاج  مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز به مناسبت پنجمین سالگرد شهادت سردار شهید سپهبد حاج "قاسم سلیمانی" پیام تسلیت نوشت.

 به گزارش حبیب خبر، در پیام "محمدرضا دانیاری" آمده است:

 بسم الله الرحمن الرحیم

 با گذشت پنج سال از شهادت سردار دل‌ها، حاج قاسم سلیمانی، یاد و خاطره این فرمانده بزرگ و اسطوره مقاومت همچنان در دل‌های ما زنده و جاودان است.

 سردار سلیمانی نه تنها یک فرمانده نظامی، بلکه نماد ایثار، شجاعت و مقاومت در برابر ظلم و ستم بود.

او با عشق به وطن و ایمان به آرمان‌های انقلاب اسلامی، در مسیر دفاع از حق و حقیقت گام برداشت و با فداکاری‌های بی‌همتای خود، امنیت و آرامش را برای ملت ایران و دیگر ملت‌های مظلوم منطقه به ارمغان آورد.

 حاج قاسم سلیمانی با تدبیر و درایت خود، حیله های شوم دشمنان را نقش بر آب کرد و با روحیه‌ای بی‌نظیر، جوانان بسیاری را در مسیر مقاومت هدایت نمود.

 او با اخلاص و تواضع مثال‌زدنی خود، الگویی برای همه ما شد و نشان داد که چگونه می‌توان با ایمان و اراده، در راه خدمت به مردم و دفاع از ارزش‌ها گام برداشت.

 اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ لوله‌سازی اهواز، این روز را به مقام معظم رهبری، خانواده معزز شهدا و تمامی ملت شریف ایران تسلیت می گویم. از خداوند بخشنده و مهربان برای این شهید بزرگوار علو درجات و برای خانواده محترم ایشان صبر و اجر مسالت می‌نمایم. امید آنکه راه و روش ایشان همواره چراغ راهنمای ما در مسیر خدمت و مقاومت باشد.

محمدرضا دانیاری- مدیرعامل لوله‌سازی اهواز

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید