امروز:
چهارشنبه - 22 اسفند - 1403
ساعت :

آی آدم های نشسته در نشست ها! سامانه پایش کیفی هوای کشور، از وضعیت «ناسالم» و «قرمز» هوای ۱۰ شهر خوزستان از صبح امروز خبر داد.

 به گزارش حبیب خبر:" به خداوندی پروردگار بخشنده و مهربان، خسته و درمانده شدیم؛ از بس خبر از هوای ناسالم و قرمز در شهرهای خوزستان دادیم و خدا را شکر دود آن به چشم و گوش و دهان دل و جان کارگزاران مان نرفت جز خودمان شماری از مردم مهربان و فداکار خوزستان که به بیمارستان ها رفتند، آن هم بر اثر تنگی نفس؛ در این هوای بی هوایی که برخی آدم های شاد و خندان و نشسته در نشست ها، هوای شان را دارند و ختا این این بیت از غزل شماره ۳۰۲ حضرت مولانا را:" در هوایت بی‌قرارم روز و شب/سر ز پایت برندارم روز و شب" همیشه زمزمه می کنند. شاید هم شمار اندکی هم ندانند و کسی به آنان نگفته که یک نفر، که چه عرض کنم، چند هزار نفر می خوانند آن‌ها را... "

 آری! از بازگفت این سامانه، در ساعت ۱۰:۰۰ امروز (۲۲ آذرماه 1403) شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه شرکت ملی حفاری در اهواز ۱۶۰، ایستگاه پست برق شماره ۳ اهواز ۱۸۱، ایستگاه پادادشهر اهواز ۱۶۹، ایستگاه نیوساید اهواز ۱۵۹، ایستگاه استانداری خوزستان در اهواز ۱۶۵، ایستگاه اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان در اهواز ۱۶۸، ایستگاه اندیمشک ۱۵۹، ایستگاه شوشتر ۱۵۷، ایستگاه هویزه ۱۶۲، ایستگاه‌های رامهرمز و خرمشهر ۱۵۳، ایستگاه شادگان ۱۵۸، ایستگاه ماهشهر ۱۷۰، ایستگاه امیدیه ۱۵۴ و ایستگاه هندیجان ۱۶۴ میکروگرم بر مترمکعب بوده، بنابراین هوای این شهرها در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» بوده است.

همچنین هوای دزفول، آبادان و بهبهان در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» بوده است.

طبق شاخص ۲.۵ میکرون، هوای مسجدسلیمان در وضعیت «قابل قبول» بوده و هوای هیچ کدام از شهرهای خوزستان در شرایط «پاک» نبوده است.

گفتنی است: شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود.

بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

*حبیب خبر: "درست است که خوزستانی ها در در هوای آلوده زندگی می کنند ولی از بس به مهربانی کارگزاران مان، لبنیات طبیعی از جمله شیرهای رایگان پاستوریزه و هموژنیزه و استرلیزه مصرف کرده اند که ریه های شان پاکیزه شده و از قضا برای شان ایجاد مشکل کرده است! "

این بزرگواران می گویند: "پیشکش شیرهای رایگان پیشکش تان! بگذارید ما را که عمری است به این آب و هوای ناسالم و قرمز عادت کرده ایم و نمی توانیم ترک عادت کنیم!! "

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید