با تخصیص به‌هنگام اعتبار؛

بهرامی: پروژه ملاثانی/ مسجدسلیمان ۱۴۰۵ گشایش می یابد

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان با بازشکافی آخرین وضعیت پروژه راه‌سازی محور ملاثانی _ مسجد سلیمان گفت: عملیات چهار خطه کردن این محور از مسیر ملاثانی به مسجدسلیمان در قالب پنج قطعه، به طول ۳۴ کیلومتر توسط پیمانکاران در حال اجرا است که با تخصیص به موقع اعتبار تا دو سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش حبیب خبر، "رحمان بهرامی" در گفت و گو با ایسنا، طرح چهارخطه کردن محور ملاثانی به سمت مسجدسلیمان را بسیار مهم و ضروری دانست و گفت: طول این محور حدود ۹۰ کیلومتر است که بخشی از این مسیر به طول ۴۳ کیلومتر به صورت چهارخطه است.

او افزود: مسیر ملاثانی تا شهر جدید رامین به طول ۱۰ کیلومتر، سه‌راهی نفت سفید تا آب گنجی به طول ۱۰ کیلومتر، آب گنجی تا درب خزینه به طول هشت کیلومتر، سه راهی گاوسوار تا روستای آبگاه به طول ۴ کیلومتر و دوراهی لالی به سمت مسجدسلیمان به طول یک و نیم کیلومتر در حال چهار خطه شدن است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان، جمع قرارداد طرح‌های فعال این محور را بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان برشمرد و گفت: عملیات چهار خطه کردن این محور از مسیر ملاثانی به مسجدسلیمان در قالب پنج قطعه، به طول ۳۴ کیلومتر توسط پیمانکاران در حال اجرا است که در صورت تخصیص به موقع اعتبار تا دو سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

او ابراز کرد: تکمیل این پروژه کاهش سوانح جاده‌ای، کاهش میزان مصرف سوخت و همچنین کاهش مدت زمان سفر را به دنبال دارد. با بهره‌برداری از این پروژه رفت و آمد و تردد در مسیر ملاثانی به مسجدسلیمان تسهیل می‌شود.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

نظرات (1)

  • احمد

    شنبه 14 مهر 1403 - شنبه, اکتبر 5 2024 7:52:28pm

    جاده میانبر چی شد

Tagsاقتصادی, اخبار اقتصادی,  خوزستان, جاده, محور ملاثانی _ مسجدسلیمان, چهار خطه شدن, رحمان بهرامی, حبیب خبر