نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در جمع کارشناسان سلامت محیط و کار مستقر در نقطه صفر مرزی گفت: هدف اصلی معاونت بهداشت حفظ سلامت زایران است.
به گزارش حبیب خبر، دکتر "مهرداد شریفی" به همراه مدیر سلامت محیط وکار از موکب های شهرک مواکب در نقطه صفر مرزی چذابه بازدید کرد. در طول بازدید، با قدردانی از نیت و عمل خیر موکب داران، به منظور تامین سلامت زایران، به ارایه آموزش چهره به چهره به آن ها پرداخت .
معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان پس از بازدید، با هدف ارتقای وضعیت موکب ها ی مسقر در شهرک مواکب، با کارشناسان سلامت محیط وکار، در محل سالن جلسات شهرداری شهرک مواکب چذابه تشکیل جلسه داد.
دکتر شریفی، با اشاره به اهمیت پایش روزانه وضعیت بهداشت موکب ها در تامین سلامت زایران، با سپاسگزاری از دست اندرکاران مواکب برای انجام این اقدام خداپسندانه گفت: باتوجه به اینکه مواکب در مسیر حرکت کاروان عظیم دوستداران و عاشقان کربلا در شهرک مواکب بر پا هستند؛ بار مراجعات بسیار بالایی دارند. رعایت نکردن موازین بهداشتی در توزیع نذورات در مواکب می تواند احتمال بروز بیماری های عفونی روده ای را افزایش دهد؛ لذا توصیه اکید دارم تشدید بازرسی از منابع و مخازن تامین آب مواکب و نظارت بر موکب ها و ایستگاه های صلواتی با اولویت بهداشت فردی و مواد غذایی و وضعیت نظافت عمومی سرویس های بهداشتی مسیر تردد عزاداران و زایران ازسوی کارشناسان سلامت محیط محیط صورت گیرد.
دکتر شریفی در ادامه یادآور شد: هرگونه پخت و پز باید در مکان های با شرایط بهداشتی صورت گیرد. همه افراد درگیردرتوزیع آب و غذا و چای باید کارت تندرستی داشته باشند و رعایت بهداشت فردی در هنگام ارایه خدمت نیز ضروری است. مواد غذایی مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و از مواد غذایی و فراورده های خام دامی با کشتار مجاز و بسته بندی مورد تایید وزارت یا سازمان دامپزشکی متبوع استفاده شود.
او افزود: باید دقت شود که از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (بیشینه دو ساعت) خودداری شود و در صورت الزام به نگهداری بیشتر از دو ساعت باید مواد غذایی پخته در زیر۴ درجه سانتی گراد یا در بالای ۶۳ درجه ی سانتی گراد (روی شمعک گاز )نگهداری تا درجه حرارت ماده غذایی به زیر ۶۳ درجه نرسد.
شریفی خاطرنشان کرد: مسوولان مواکب باید توجه کنند از بسته بندی غذا بیش از دو ساعت پیش از مصرف خودداری شود و در عین حال از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال خودداری شود. توصیه می شود بنابر تمهیدات بهداشتی شست و شو و گندزدایی مستمر ظروف چند بار مصرف که برای توزیع آب و چای و مواد غذایی استفاده می شود ضروری است.
او در پایان یادآور شد: در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم از ظروف یکبارمصرف مناسب ترجیحا ظروف یکبار مصرف سلولزی و گیاهی و آلومینیومی استفاده شود.
ارسال نظر به عنوان مهمان