امروز:
جمعه - 24 اسفند - 1403
ساعت :

کنشگران رسانه و فرهنگ خوزستان فراخون دادند

بیش از یک هزار نفر از کنشگران رسانه، خبرنگاران، عکاسان، مدیران و پویندگان فضای مجازی و فرهنگی خوزستان مردم همیشه در صحنه های انقلاب استان را برای حضور حماسی در مرحله دوم انتخابات و پای صندوق‌های رای فراخواندند.

به گزارش ۱۲ تیرماه ۱۴۰۳ حبیب خبر، مسوول بسیج رسانه خوزستان در جمع خبرنگاران، بازگو کرد: سازمان بسیج رسانه استان بیش از ۱۰۰۰ نفر از مردمان رسانه و فرهنگ و کنشگران فضای مجازی استان را در پویش "قرار انتخاب"، ملت بزرگ ایران و مردم خوزستان برای حضور حماسی در پای صندوق‌های رأی فراخواند.

"سجاد بهمئی" با اشاره به نقش رسانه در مشارکت امر مهم انتخابات، گفت: امروزه رسانه مهم ترین ابزار تاثیرگذار بر افکار عمومی است و بر این اساس نیز نیاز است در مشارکت بیشینه و فراخواندن مردم از همه ظرفیت های رسانه و فضای مجازی استفاده شود.

او افزود: در این روزها با دعوت از مردمان رسانه به صورت حضوری و مجازی، توصیه هایی شد که بیشتر در باب کمک به انجام شدن فرامین رهبر معظم انقلاب درباره راهبرد مشارکت بیشینه بود.

بهمئی، پویش رسانه ای «قرار انتخاب » را با هدف شور آفرینی و حرکت جمعی برای مشارکت بیشینه دانست و گفت: این حرکت که از ۱۰ تیرماه آغاز شد تا روز جمعه ۱۵ تیرماه ادامه خواهد داشت.

مسوول بسیج رسانه خوزستان افزود: از زمان آغاز این پویش بیش از ۱۰۰۰ نفر از کنشگران رسانه و فضای مجازی و فرهنگی با آمدن در رویداد انتخابات، مردم خوزستان را نیز برای حضور بیشینه فراخوانده اند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید