امروز:
جمعه - 24 اسفند - 1403
ساعت :

نصب و راه‌اندازی ۳ دستگاه الکتروپمپ در تصفیه‌خانه‌های آبفا اهواز

 با هدف افزایش تولید آب آشامیدنی، ۳ دستگاه الکتروپمپ در تصفیه‌خانه‌های آب شرکت آبفا اهواز نصب و راه‌اندازی شد.

 قائم مقام شرکت آب و فاضلاب اهواز با بیان این خبر و با اشاره به افزایش سرانه مصرف آب آشامیدنی در اهواز گفت: با توجه به گرمای هوا و افزایش سرانه مصرف آب، میزان برداشت و تولید آب می‌بایست متناسب با این موضوع افزایش می‌یافت که این شرکت در این باره کارهای اثربخشی از جمله نصب ۳ دستگاه الکتروپمپ در تاسیسات آبرسانی شیبان، مجتمع آبرسانی شیرین شهر و اسکله آبگیر فولاد انجام داده است.

به گزارش حبیب خبر، "فرزان عباسیان" از شهروندان درخواست کرد: برای ایجاد شرایط بهره‌مندی همه مشترکان  از آب آشامیدنی مناسب، نسبت به مدیریت مصرف آب، به ویژه در فصول گرم سال کوشش کنند.

 گفتنی است: عملیات نصب و راه اندازی این ۳ دستگاه الکتروپمپ‌ توسط گروه‌های عملیاتی و فنی شرکت آب و فاضلاب اهواز انجام شده است.

 

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید