امروز:
جمعه - 14 ارديبهشت - 1403
ساعت :

 نیشکر، پیش‌گام در تأمین امنیت غذایی

شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با حضور در دومین کنگره بین‌المللی بهداشت و صنایع غذایی، توانایی‌های خود را در ارتقای امنیت غذایی کشور با تولید محصولات سلامت‌محور و صادرات بخشی از محصولات تولیدی، به نمایش گذاشت.

به گزارش حبیب خبر، این کنگره با شعار "توسعه صادرات، آینده روشن" در دو روز پنج‌شنبه و جمعه (سوم و چهارم اسفندماه) با حضور مسوولین کشوری و استانی در سالن همایش‌های شهرک نفت اهواز برگزار شد.

هدف از این رویداد بین‌المللی، ارایه روش‌های جدید در ارتقای کیفیت صنایع غذایی، افزایش ارزش غذایی صنایع غذایی و بررسی راه‌های ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی است.

شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی که تنها تولیدکننده شکر دارویی در خاورمیانه و بزرگ ترین تولیدکننده الکل طبی و خمیرمایه است، با برپایی غرفه‌ای در بخش نمایشگاهی، محصولات متنوّع خود را از جمله شکر سفید، شکر دارویی، شکر قهوه‌ای، شکرهای طعم‌دار، خمیرمایه و الکل طبی به بازدیدکنندگان معرفی کرد.

* بررسی ظرفیت‌ها و چالش‌های صنعت نیشکر

مدیرعامل کشت و صنعت نیشکر امام خمینی (ره)، مدیرعامل شرکت خمیرمایه و الکل رازی و جمعی از مدیران و پژوهشگران نیشکری نیز در این کنگره حضور یافتند و در نشست‌های تخصصی، چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی صنعت نیشکر را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

صنعت نیشکر با بهره‌گیری از نیروهای متخصّص، همگام با به‌کارگیری فناوری‌های نوین، در تلاش است تا محصولاتی باکیفیت و مطابق استانداردهای جهانی تولید کند.

این شرکت باتوجه‌به نیازهای بازارهای جهانی، بخشی از خمیرمایه و الکل طبی تولیدی خود را به کشورهای مختلف صادر می‌کند و درعین‌حال، آمادگی خود را برای صادرات شکر دارویی نیز اعلام کرده است.

شرکت توسعه نیشکر با حضور در این کنگره، گامی دیگر در توسعه صادرات و تعامل با بازارهای جهانی برداشت و امیدوار است با ارایه محصولات باکیفیت و رقابت‌پذیر، سهم خود را در ارتقای سلامت جامعه و کسب بازارهای جهانی ادا کند.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید