نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از تجهیز و نوسازی ۲۴ آزمایشگاه آب شناسی شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبرداد.
به گزارش حبیب خبر، دکتر "مهرداد شریفی" افزود: باتوجه به اهمیت نظارت بر کیفیت آب آشامیدنی شهرستان ها با هدف بررسی و آلودگی های میکروبی احتمالی و سنجش پارامترهای شیمیایی آب با اختصاص مبلغ ۸ میلیارد ریال نسبت به رفع کمبودها و نوسازی تجهیزات آزمایشگاه های آب شهرستان های تابعه دانشگاه اهواز اقدام شد.
معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان گفت: با توجه به فرسوده بودن برخی از تجهیزات آزمایشگاه های آب و لزوم بهینه سازی این تجهیزات، مرکز بهداشت استان با بررسی و نیاز سنجی انجام شده تعداد ۲۸ دستگاه برای سنجش پارامترهای میکروبی و شیمیایی آب خریداری کرد و در حال توزیع به شهرستان های مورد نظر است.
او با قدردانی از حمایت های ریاست دانشگاه، معاون توسعه و منابع، معاون بهداشت و مدیر گروه سلامت محیط کار خوزستان، خاطر نشان کرد: با توجه به تامین ۷۰ درصد آب آشامیدنی شهرستان ها از منابع آب سطحی و وجود چالش های جدی در بحث تامین آب سالم و بهداشتی به ویژه در مناطق روستایی و آندمیک بودن بیماری التور، لزوم ارتقای تجهیزات آزمایشگاهی در سطح دانشگاه اهواز ضروری است.
دکتر شریفی در ادامه توضیح داد: دستگاه های خریداری شده از بهترین و مناسب ترین تجهیزات آزمایشگاهی است که نیاز آزمایشگاه های آب تحت پوشش این دانشگاه را تامین می کند. دستگاه هایی از جمله اتوکلاو، انکوباتور، فور، بن ماری، هدایت سنج و کدورت سنج از جمله دستگاه های خریداری شده است.
معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان اظهار کرد: در حال حاضر ۲۳ آزمایشگاه آب شناسی میکروبی در شهرستان های تحت پوشش دانشگاه اهواز فعال است و با توجه به تشکیل "شهرستان کرخه" ان شاءلله با راه اندازی آزمایشگاه آب شناسی این شهرستان، خدمات لازم به مردم عزیز "کرخه" ارایه خواهد داد.
ارسال نظر به عنوان مهمان