نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
مدیر کل ارشاد اسلامی خوزستان از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه خواست: حماسه اربعین را هنرمندانه برای جهانیان روایت کنند.
به گزارش حبیب خبر، "مجید منادی" در جمع خبرنگاران در مرز چذابه، اربعین را حماسه ای فرهنگی برشمرد و هدف از برپایی موکب اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را رساندن هنرمندانه صدای اربعین به گوش جهانیان دانست و اظهار کرد: هنرمندان و اصحاب فرهنگ و رسانه با فکر، هنر، خلاقیت و توانایی شان- که خدواند به آنها بخشیده- پای کار اربعین حسینی و زایران هستند.
او با اشاره به استقرار موکب های اداره فرهنگ در سطح استان و در پایانه های مرزی چذابه گفت: این موکب ها با محوریت کار فرهنگی، هنری و رسانه ای شکل گرفته است.
به گفته منادی، گردهم آیی هنرمندان و نشان دادن ارادت به امام حسین (ع)، عاشورا و مفاهیم دینی با زبان هنر، یکی از اصلی ترین اهداف راه اندازی موکب اداره کل خوزستان است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان همچنین زبان هنر را زبان مشترک تمام دنیا عنوان کرد و گفت: بی شک از طریق زبان هنر می توان اربعین و پیام معنوی آن را به جهانیان ابلاغ کرد.
او عنوان کرد: موکب اداره کل فرهنگ خوزستان در مرز چذابه، همچنین محل حضور اصحاب رسانه و اعضای خانه مطبوعات برای استراحت و ارایه گزارش بوده و به نوعی پاتوق اربعینی اهل رسانه به شمار می آید.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: هنرمندان برجسته خوزستان با حضور در این موکب، به اجرای زنده و تولید اثر در قالب نمایش های عروسکی، نقاشی، خطاطی، شعرخوانی، خیاطی، مداحی و اجرای تعزیه می پردازند.
منادی افزود: به لطف خداوند اجرای تعزیه و نمایش های هنری در این شب ها با استقبال چشمگیر زایران مواجه بوده است.
ارسال نظر به عنوان مهمان