نظرات
- اولین نظر را شما بدهید
رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از نوشته شدن پروانه راه اندازی دانشکده پرستاری در مسجدسلیمان خبر داد.
به گزارش حبیب خبر، دکتر"محمدحسین سرمست" در چهارم شهریور ۱۴۰۲ همزمان با روز کارمند گفت: پس از پیگیریهای پیوسته و کارهای کارشناسی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با راه اندازی دانشکده پرستاری در شهرستان مسجدسلیمان همآوایی کرد و این پرسمان در مکاتبهای رسمی به دانشگاه رسانده شد.
او ابراز امیدواری کرد: این خدمت ماندگار و ارزشمند، مایه پیشرفت بیش از پیش بهداشت و درمان در منطقه شود.
سرمست از تلاشهای پی درپی نماینده شهرستانهای مسجدسلیمان، هفتکل، لالی و اندیکا در مجلس شورای اسلامی در این باره سپاسگزاری کرد.
حبیب خبر: چه قدر از "پیگیریهای پیوسته و کارهای کارشناسی" دکتر سرمست و همکاران اش در تفهیم این پرسمان به مردمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شادمان و سرمست شدیم که در نهایت پس از همآوایی، این پرسمان را هم در مکاتبهای رسمی به دانشگاه فرستادند."
بی شک اگر پیگیریهای پیوسته و کارهای کارشناسی در هر کاری نباشد آب از دستان وزارت خانه ها- نه برای مردم نه برای شهرستان ها و نه حتا روستاها- نمی چکد!
چه خوب که ما در استان مان افراد پیگیر و کارشناسی همچون "سرمست" ها داریم و گرنه نمی دانستیم چه گونه با دستان کوتاه، خُرماهای برنخیل شهرها و مردم مان را از دل دولتمردان پایتخت نشین بچینیم!
مهناز کریمی
ارسال نظر به عنوان مهمان