مادر سردار هور به فرزند شهیدش پیوست

 مادر سردار هور به فرزند شهیدش پیوست

حاجیه خانم "زکیه اهوازیان" مادر سرلشکر شهید «علی هاشمی» معروف به سردار هور و از همرزمان شهید حاج قاسم سلیمانی، به علت بیماری و کهولت سن دار فانی را وداع گفت و به فرزند شهیدش پیوست.

حسن نورانی روز شنبه ضمن تایید این خبر و تسلیت به خانواده شهیدعلی هاشمی گفت: حاجیه خانم زکیه اهوازیان پس از سال‌ها تحمل فراق و دوری از فرزند شهیدش دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار فرزندن شتافت.

وی ادامه داد: زنده یاد اهوازیان در چند روز اخیر در بستر بیماری بود که صبح امروز در بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز درگذشت.

نورانی درباره مراسم تشییع  مادر سردار هور، عنوان کرد: مراسم تشییع وی فردا ۲۹ مردادماه برگزار خواهد شد اما درباره جزییات این مراسم هنوز تصمیم گیری انجام نشده است و به محض مشخص شدن جزییات مراسم اطلاع رسانی انجام می شود.

سرلشکر شهید «علی هاشمی» فرمانده قرارگاه سری نصرت متولد ۱۰ دی ماه ۱۳۴۰ در اهواز بود که در تاریخ ۴ تیر ۱۳۶۷ در جزیره مجنون به شهادت رسید.

وی به دلیل آشنایی با مناطق عملیاتی، نقش مهمی در میان فرماندهان سپاه پاسداران در خلال جنگ ایران و عراق داشت.

از وی به عنوان طراح اصلی عملیات خیبر و عملیات بدر یاد می‌شود.

شهید هاشمی در سال ۱۳۶۷ پس از انجام مأموریت تخلیه جزیره مجنون، در هنگام ترک مقر فرماندهی، توسط هلی‌کوپترهای ارتش عراق مورد هدف قرار گرفت و در ٢۶ سالگی به شهادت رسید.

پیکر وی ۲۲ سال بعد در سال ۱۳۸۹ شناسایی و در اهواز به خاک سپرده شد.

جزییات مراسم تشییع و تدفین مادر شهید «علی هاشمی» متعاقباً به اطلاع عموم خواهد رسید.

منبع: ایرنا

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید
Tagsدفاع مقدس, شهید, خوزستان, حاجیه خانم زکیه اهوازیان