امروز:
پنجشنبه - 23 اسفند - 1403
ساعت :

 پور موسوی: پای راه‌اندازی قطار شهری محکم ایستاده‌ایم

رییس شورای شهر اهواز با تاکید بر این نکته که پای راه‌اندازی قطار شهری محکم ایستاده‌ایم گفت: دنبال شریک اقتصادی هستیم تا کار انجام شود و حداقل یک خط آن راه بیفتد.

به گزارش حبیب خبر، سید محمدعلی پورموسوی در جلسه هیات اندیشه‌ورز بسیج رسانه خوزستان- که امروز ۱۹ امردادماه ۱۴۰۲ با حضور رییس سازمان بسیج رسانه خوزستان در اهواز برگزار شد- با تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: با انبوه مسایل شهری به ویژه در اهواز و همراه با مشکل های فراوان مواجه هستیم. درباره هر موضوعی که در این جلسه مطرح می شود، شرح مفصلی وجود دارد.

او با اشاره به دغدغه کمبود اتوبوس در اهواز گفت: چندین سال است که اتوبوس جدیدی وارد اهواز نشده است. ده، پانزده سال پیش اهواز ۴۸۰ دستگاه اتوبوس داشت اما الان ۸۰ و چند واحد اتوبوس در اهواز داریم. یعنی آن زمان شش برابر اکنون اتوبوس داشتیم. چه اتفاقی افتاده است که در حال حاضر اهواز با کمبود اتوبوس مواجه است. البته در دولت سیزدهم یکسری اتوبوس به اهواز داده شد.

رییس شورای شهر اهواز افزود: بحث بی‌آرتی هم مطرح است که به جد پیگیر این موضوع هستیم و قرار است از طریق اوراق مشارکت برای تحقق این موضوع کمک بگیریم.

او با بیان اینکه پای راه‌اندازی قطار شهری محکم ایستاده‌ایم، افزود: نگذاشتیم این موضوع از بین برود. حتی اگر بگویند این موضوع برای اهواز لوکس است، باز هم آن را می‌خواهیم. در این زمینه دنبال شریک اقتصادی هستیم تا کار انجام شود و حداقل یک خط آن راه بیفتد.

پورموسوی بیان کرد: در انجام این اقدامات بحث سرمایه‌گذاری بسیار مهم است و اصحاب رسانه باید کمک کنند. زیرا تنها راه برون‌رفت از شرایط فعلی همین سرمایه‌گذاری است.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت اهواز در نظر گرفته شد که اگر این مهم سال گذشته انجام می شد، شرایط اهواز تغییر می کرد. امسال نیز هزار میلیارد تومان برای آسفالت اهواز در نظر گرفته شده است. اهواز به ۵ هزار میلیارد تومان بودجه برای آسفالت نیاز دارد.

رییس شورای شهر اهواز بر ضرورت ایجاد امید و ارایه خدمات بی منت به مردم تاکید کرد و افزود: در این دوره باید کار را به صورتی مدیریت کنیم تا به بیشترین شرایط ایده آل در بخش های مشارکت و رفاقت برسیم.

در ادامه رییس کمیسیون محیط زیست شورای شهر اهواز گفت: تک تک اعضای شورای اهواز از یکم تیرماه سال ۱۴۰۰ تاکنون از ۷ صبح تا ۱۱ شب درگیر مسایل مختلف بودند. در واقع ما لای چرخ دنده‌های کار بوده‌ایم و می‌توانیم مدعی شویم احصای چالش‌های خوبی داشته‌ایم و راهکارهای خوبی هم به دست آورده‌ایم.

محمد مهدی مطیعی خاطر نشان کرد: می توانیم اقدامات خوبی را در بازه‌های کوتاه مدت رقم بزنیم. ضمن اینکه دو طرح با دو نام مقدس در دست اقدام داریم که درباره آن ها خواهیم گفت.

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

0

نظرات

  • اولین نظر را شما بدهید